Tijd voor fashion. Bordeaux in Amsterdam. De trendkleur die langer aanhoudt dan we dachten, nu snap ik waarom

Opeens ben ik helemaal weg van deze kleur, bordeaux rood. Het komt in veel verschillende tinten, van marsala tot wijnrood. Een warme kleur die veel mensen staat. Voor een tripje naar Amsterdam besloot ik dat het weer eens tijd was voor Fashion. Wat vind je van deze look?


bordeaux in amsterdambordeaux in amsterdambordeaux in amsterdam


Eigelijk draag ik zelden een jurk met een rechte pasvorm, maar deze wel. Je ziet het wel, ik smokkel een beetje want de jurk loopt licht uit aan de onderkant. Door de elastiek in de taille breekt de print waardoor ik mezelf niet zo’n bloemetjes gordijn vind. Ik ben niet recht, dus toen ik deze jurk ontving kneep ik ‘m even maar hij past precies. Ik draag de jurk in maat 48. De jurk is geheel gevoerd, maar de mouwen niet. De lage neklijn en het leuke v-halsje maken de jurk helemaal af. Ik draag er een zwarte panty onder en suede laarzen in een kit kleur. Het voordeel van deze kleur bordeaux in combinatie met de print is dat het makkelijk te combineren is met zowel lichte als donkere kleuren.


bordeaux in amsterdam bordeaux in amsterdamms_burgundy9


De herfst is zo’n prachtig seizoen, dus toen ik naar Amsterdam moest om iets op te halen besloot ik meteen even foto’s te maken met vriendlief. Wat is het toch een mooie stad met overal leuke plekjes.


bordeaux in amsterdam


Dus wat vind je van mijn Bordeaux in Amsterdam look? Wat draag ik hier? Hieronder vind je de items. De jurk is beschikbaar in maten 40 tot en met 52. Tip, deze is in de sale! De panty vind ik zo mooi omdat deze mat zwart is, mooier dan zo glimmend.

hoed & oorbellenC&A
jurk c/o MS Mode
panty Ulla Popken
laarzen & ketting Primark

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.