oranje boven

Woensdag is alles oranje boven

Op Koningsdag gaan we allemaal in oranje, of rood-wit-blauw. Of alles door elkaar. Niks is te gek! Een ongedwongen, oer Hollands feest. Om eerlijk te zijn heb ik nog geen plannen en zou ik het helemaal niet erg vinden om dit jaar het een keertje over te slaan, maar ik ken mezelf en ga waarschijnlijk toch lekker de stad in. Dus ik ben voorbereid! Wat shopte ik?

De weervoorspellingen zijn niet goed dus ik hoef me geen zorgen te maken over luchtige, zonnige outfits. Ik shopte dit t-shirt bij de Zeeman in maat 48 (de grootste maat). Voor op de wangetjes deze vlag-stift die ik vond bij de Kruidvat, samen met deze shawl die ik overigens als bandana wil dragen. Lekker fout, een haarclip met nep-haren in de kleuren van de Nederlandse vlag en een haarbandje met oranje roosjes. Oh jee, dubbele keuzes voor de hair-do! Ieder jaar koop ik wel wat, want oranje heb ik eigenlijk niet in mijn garderobe. Oranje nagellak vind ik wel heel leuk en die draag ik dan ook zeker woensdag weer. Ik vind het voor kleding een leuke kleur voor eens per jaar, maar niet voor elke dag. Jij wel?

Wat zijn jouw plannen voor Koningsdag?

 

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

5 Comments

 • Jeanet 28 April 2016 12:26

  Ik heb niet zoveel met de kleur oranje.. Ik verkleed mij niet meer maar vroeg wel. Ik heb jaren oranje pumps gehad en ook gedragen op Koninginnedag een oranje strik in mijn haar en een oranje sjaal om. Nu waren het winterjassen.

 • theBiggerBlog – Josine 27 April 2016 12:25

  Haha ja jij ook gefeliciteerd met Wimpie mam! xx

 • Hanneke 27 April 2016 07:53

  Jaaaaa…. Lekker gek met oranje‼️ Gefeliciteerd trouwens met koning Willem Alexander!… Oranje boven

 • theBiggerBlog – Josine 26 April 2016 21:20

  Is voor mij ook een kleur voor 1x per jaar inderdaad! Maar.. nu nog ff snel naar Zeeman haha

 • Debbie 26 April 2016 21:08

  Sinds we een Koninginnedag in Amsterdam hebben doorgebracht draag ik wel oranje op Koningsdag, daarvoor nooit haha. Stond vandaag op t punt om een t-shirtje mee te nemen bij Action, maar toch maar niet gedaan haha. Heb nog een mooi donkeroranje bloesje van M&S, mocht het toch nog nodig zijn morgen …

Leave a Reply