new hair, don’t care: dit had ik niet aan zien komen!

new hair, don’t care: dit had ik niet aan zien komen!

In het thema van 2018, een nieuwe haarkleur. Heel stoer gezegd new hair, don’t care al vond ik ontzettend spannend!

Vorige week ging ik naar de kapper met grootste plannen. Ook dát vond ik spannend, maar het is nog veel wilder geworden dan ik had bedacht. Ik nam een vlog op, laat je zien hoe charmant ik in de kappersstoel zat en natuurlijk het eindresultaat.

bekijk mijn video hier:

De laatste tijd ben ik meer met videos bezig. Ik vind het leuk om jullie een kijkje te geven in mijn leven, maar ook om de echte Josine te laten zien. Hoe beter dan via een vlog? Ik nam deze -voor mij- spannende dag naar de kapper op. Je weet het, ik ben nog lerende, dus de video is niet perfect (maar wel een stuk korter deze keer).

Ruim een half jaar geleden liet ik mijn haar verven met een balayage techniek, waarbij de punten steeds lichter worden naar het uiteinde toe. Doordat mijn haar een stuk gegroeid was en weer geknipt, was mijn haar kleur compleet uit balans. Ook wordt mijn haar ontzettend snel donkerder en dus geel, waardoor de kleur niet meer mooi was.

Mijn plan was om weer een balayage te laten doen (hoe zeg je dat? maken, zetten..) en daarbij een warme, koper kleur. Ik noemde het heel creatief chestnut wat Engels is voor kastanje, maar dat klinkt nu eenmaal leuker. Helaas bleek dit geen goed plan, het zou er al heel snel weer uit zijn en terug naar goud-gele lokken. Dat wilde ik niet! Toen ik aangaf dat ik wel een leuk kleurtje wilde proberen, kwam Michelle (mijn kapster) met deze oplossing. Tijdelijk, maar heel tof. Wat vind je ervan?

kleur van 2018:

https://www.thebiggerblog.com/mode/trends-nl/kleur-van-2018/

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

8 Comments

 • Josine Wille 18 February 2018 23:22

  Hi Deborah, dat vlekkerige klopt ook wel. Ik heb mijn haar namelijk niet paars geverfd, maar balayage met -opzettelijk- te lange blauw-spoeling om de kleur goed assig te krijgen. Dan slaat deze eerst paars uit, daarna (nu inmiddels) wordt het blond. De schakering komt doordat niet al mijn haar is geblondeerd. Ik vond het ontzettend tof en ga het zeker nog eens zo doen. Zo jammer dat mijn haar niet te verven is in zo’n kleur, voor een langere periode. Liefs Josine

 • Deborah 16 February 2018 21:34

  Hoi, in je vlog lijkt de kleur heel vlekkerig, vooral buiten met het daglicht er bij. Is dat in het echt ook zo? Anders even terug naar de salon gaan voor een touch up. In het laatste shot zie je er echt prachtig uit, echt heel mooi! Vind je vlog erg leuk hoor!

 • Sammie 15 February 2018 17:59

  Heel leuk! Ik hou wel van een beetje kleur en niet de standaard haar kleuren :) staat je goed.

 • Josine Wille 15 February 2018 13:50

  Dank je! Het was even wennen hoor. Langzamerhand vervaagd het dan ook weer.

 • Jeanet 15 February 2018 13:21

  Dat moet natuurlijk vlog zijn.

 • Jeanet 15 February 2018 13:20

  Wauw wat gaaf! Heel erg mooi. Leuk dat je er een blog van hebt gemaakt.

 • Josine Wille 14 February 2018 17:57

  Wat lief! Dankjewel. Die paarse haartjes waren even spannend ;-) xx

 • Frederique 14 February 2018 12:40

  Hihihi zo leuk jouw vlogs. En leuk je haar Josine! <3
  xx Frederique

Leave a Reply