kijkje in de voorjaarscollectie van 2016

kijkje in de voorjaarscollectie van 2016

Tijdens de zomer tonen de merken hun nieuwe collectie voor volgend jaar. Ik bezocht de beurs en geef je een kijkje in de voorjaarscollectie van 2016.

Eigenlijk ben ik weer een winter-mens als het gaat om mode en kleden. The voorjaarscollecties van 2016 zijn veelbelovend en zorgt ervoor dat ik toch ook wel weer zin in heb ik de volgende zomer.

October

Een nieuw merk! Althans, in Nederland. Ik heb al een tijdje mijn oog op October, maar gelukkig wordt het straks ook hier verkocht. Nu ik de hele collectie compleet heb kunnen zien, ben ik nog enthousiaster geworden! Het is een merk dat verkoopt van maat 38 tot en met maat 54, al vallen de maten iets kleiner omdat het een Spaans merk is. Het is echt iets voor mij, boho, casual, stoer, gaaf!

kijkje in de zomercollectie van 2016

Mat

Zoals altijd is de stand van Mat Fashion geweldig en groot. De collectie is erg breed, toont veel verschillende thema’s maar zoals altijd spotte ik een paar geweldige jeans en mooie kleuren. Elke keer baal ik weer dat er geen Mat winkel in Nederland is, we duimen door. Gelukkig zijn er wel genoeg verkooppunten in Nederland te vinden. Natuur tinten en zachte kleuren, bewerkte jeans en her en der een glitter op mooie stoffen, heel belangrijk.

kijkje in de zomercollectie van 2016

Zizzi

Deze zomer stond Zizzi op twee beurzen, namelijk ook op de Mode Fabriek. Hier staan normaliter alleen reguliere merken maar Zizzi zet de trend! De nieuwe collectie ziet er geweldig uit. Natuurlijk viel ik als een blok voor deze geprinte blazer, met opgeblazen bloemenprint, een trend voor 2016. De Black Label collectie is ook prachtig, met name door de rijke stoffen en leuke, verschillende texturen die ze hebben gebruikt, zijn het echt mooie items.

kijkje in de zomercollectie van 2016

Plus Basics

Een merk die je alleen tegenkomt in de boetiekjes in Nederland, Plus Basics. Dit zijn tijdloze items die altijd kunnen, gemaakt van een stevige Italiaanse stretch stof, die ook nog eens heerlijk draagt. Ik heb een paar items gepast en ben heel erg benieuwd hoe dit voelt na een dagje dragen. Op de foto hieronder draag ik de kokerrok, de basis top en daarover heen de lange blouse.

sneak preview summer of 2016

Naast de bovengenoemde merken stonden er natuurlijk nog veel andere merken. Zo stond er bijvoorbeeld Yoek en Miss Y, met een heel mooie collectie. Miss Y toonde leuke dessins en jonge modellen, Yoek had duidelijk weer goede must haves. Ook deze Black Label zag er weer prachtig uit. Geweldig om te zien was JJ Footwear, met hun nieuwe collectie met schoenen en laarzen voor brede voet en kuit. Het -voor mij- nieuwe merk Sorelle Secli bleek een positieve verassing. Ze toonden mooie, frisse kleuren gecombineerd met prachtige prints.

 [showad block=25]

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

1 Comment

  • mariet 11 August 2015 07:11

    Heb maat 36/38 maar ben dik geweest en heb nog altijd iets met de “grotematenmode”. Vindt je blog ook erg leuk.

Leave a Reply