Voorjaar 2015 trends

Een nieuw jaar, een nieuw seizoen. Wat is de mode voor 2015? Lees hier alles over de voorjaar 2015 trends.

Het is 2015 en we kunnen niet wachten tot het voorjaar begint. De uitverkoop is bijna afgelopen en de winkels krijgen nieuw voorraden. Eindelijk weer nieuwe spullen in de winkels, maar wat gaan we daar vinden?

fashion shows

Al de grote designers hebben hun Spring 2015 collecties al enige tijd geleden gepresenteerd. Nu is het tijd voor de winkels om de nieuwste collecties te gaan verkopen. Heerlijk een nieuw seizoen, nieuwe spullen, een frisse start. Zoveel designers, zoveel opties. Wat kun je verwachten?

trends

Kleur wordt heel belangrijk voor het voorjaar van 2015. Gebruik het veel, schroom niet. Felle en gewaagde kleuren in uni of prints is wat je zult vinden in de winkels. Deze gecombineerd met mooie jeans, maar vooral veel met clean denim. Ook zie je veel suede in zowel kleding, schoenen als accessories. De stoffen zijn soepel, zacht en hebben een mooie valling. Kant, chiffon en franjes zijn de details op de kledingstukken. Een vrouwelijke look dus voor spring 2015!

plus size

Wellicht is niet elke trend geschikt voor jou. Dit heeft niks met je maat te maken, maar met je smaak. Hetzelfde geldt voor de trends in plus size, als je het leuk vind dan draag je het gewoon! Hou goed je pluspunten in de gaten en ga ervoor. Draag wat je leuk vind en waar je je goed in voelt.

images: fashionisers.com 
Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

1 Comment

Leave a Reply