Shorts parade

Shorts parade

Deze zomer kun je niet zonder shorts. Daarom laat ik je deze shorts parade zien!

Ik weet dat dit een moeilijk onderwerp is voor sommige dames. De laatste paar weken, sinds het zonnetje weer schijnt, lees ik de opmerkingen van dames over wat ze allemaal willen verbergen. Hun bovenarmen blijven de hele zomer bedekt, maar niet te spreken over hun benen. Tja, mijn mening? Daahaag mode politie, draag de juiste shorts en je bent prachtig zoals je bent.

Ook al denk je bij shorts meteen aan kort, dat hoeft niet zo te zijn. Er zijn veel verschillende modellen te krijgen. Als je echt een probleem hebt met je eigen benen, dan zul je er geen een mooi vinden. Gelukkig zijn er dames die dol zijn om hun benen te shown, of dames die het wel oké vinden. Voor deze dames heb ik er een paar op een rijtje gezet.

[dropcap size=small]denim shorts[/dropcap]

Zeker mijn favoriet, de denim shorts. Natuurlijk zijn er ook de simpelere, klassieke jeans shorts te koop maar deze wilde ik je laten zien. Helemaal volgens de laatste trend, boyfriend fit en stoere wassing.

shorts

[dropcap size=small]printed shorts[/dropcap]

De geprinte shorts zie je nu ook veel, in een stoere pasvorm, wat ervoor zorgt dat het niet te oudbollig wordt. Deze short vond ik erg leuk, past goed bij de huidige jungle thema trend.

shorts

[dropcap size=small]jogger shorts[/dropcap]

Net zoals we de joggers als trend in broeken hebben, volgt daarop de short ook. Deze jogger short zit dus echt heerlijk, een wat losser broekje en een touwtje in de taille.

shorts

[dropcap size=small]swim shorts[/dropcap]

Iets wat we al jaren zien voor de mannen en nu gelukkig ook voor de dames, een zwem short. Ideaal als je je prima voelt in een bikini maar toch liever die heupen wilt verdoezelen. Zorg dat het niet te mannelijk wordt.

shorts

[dropcap size=small]skorts[/dropcap]

Een korte broek die bijna op een rokje lijkt, noemen we skort. Een mix tussen het Engelse skirts en short. Dit broekje is van een soepele stof, zodat het wijd valt en lijkt op een rokje.

Shorts parade

[showad block=1]

theBiggerBlog.com uses affiliates | all images are from the webshops 

 

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

1 Comment

Leave a Reply