Oversized trui

De koude winter in met je oversized trui. Vind hier de juiste trui voor jou. Ga super trendy én comfortabel de kou tegemoed. Welke is jouw favoriet?

maat

Koop je eigen maat! Als het de juiste maat is, dan zitten je mouwen netjes, schouders zitten op de juiste plek en de halslijn past bij je figuur. Dit is erg belangrijk bij zo’n grote trui. Kijk, een oversized trui zal nooit echt je plus punten benadrukken dus je moet er zeker van zijn dat de trui goed zit, anders kun je er veel dikker in lijken. Dit geldt overigens voor alle maten.

Oversized trui Oversized trui Oversized trui

 

 

 

 

 

 

 

outfit

Hoe draag je deze oversized trui? Heel simpel! Draag de trui op een dikke legging. Vind je de trui hier net iets te kort voor, draag deze dan op een skinny spijkerbroek of een skinny gecoate broek. Het is ook erg leuk op de trendy nepleren broek. Je hebt al een wijde, oversized trui aan dus zorg dat je andere kledingstukken aangesloten, slank zitten. Je wilt wel dat je silhouet te zien blijft, voor een slanker optiek. Draag het met stoere laarzen, of veterlaarsjes. Wil je toch wat netter voor de dag komen, draag het dan met elegante pumps.

Oversized trui Oversized trui

Oversized trui

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik op de foto van jouw favoriete trui om meteen te gaan shoppen. Welke is jouw favoriet?

Leave a Reply

Your email address will not be published.