SEARCH

Nieuw Jaar. Zelfde Jij.

Nieuw Jaar. Zelfde Jij.

Ook dit jaar ging blogger Gabi Fresh een samenwerking aan met Swimsuits For All en ik weet niet wat ik het leukste vind

Nee, niet welk items ik het leukste vind! Maar wat ik het leukste vind. Namelijk de hele campagne erom heen, het is precies wat ik al jaren roep. Click hierboven op play op de afbeelding om de reclame video te zien en je begrijpt meteen wat ik bedoel.

New Year. New You.


“Je hoeft niet de hele winter te werken aan jouw zomer lichaam. Draag je bikini en hou van je lichaam zoals het is. Dit is het beste voornemen: Nieuw Jaar. Zelfde jou.”


New Year. New You.New Year. New You.

Laat ik beginnen met het (uitschreeuwen) dat ik zo blij ben met zulke samenwerkingen. Gabi Fresh is toch wel de grootste plus size blogger in Amerika en altijd al een echte inspiratiebron voor mij geweest. Ik hou van haar style, van haar kledingkeuzes en dat zie je nu ook weer terug in deze campagne. Ze deed vorig jaar zo’n zelfde samenwerking, die absoluut prachtig was, maar deze is nog beter! De foto’s zijn prachtig. Ik ben dol op deze styles, ze zijn simpel, clean en met perfecte snits. Echt een compliment voor een curvy figuur.

dessert style

Deze foto’s zijn opgenomen in de woestijn, wat een gave look. Gabi houdt hier een spiegel vast, kijkt naar zichzelf IN bikini. Een goed voorbeeld voor elke vrouw, niet alleen voor plus size dames. Dit is het beste voorbeeld, een echte dame -daarmee bedoel ik geen picture perfect model en dus niet perse haar maat- die laat zien dat je er prachtig uit kunt zien en kunt genieten in je zwemkleding. Ik vind de foto’s zo stijlvol gemaakt, zo classy en zelfs sexy! De boodschap is duidelijk, we moeten van onze lichamen houden. Gewoon zoals ze zijn. Prima als je er aan wilt werken, maar je bent nu zoals je bent. Wat gewoon perfect is. Iets wat ik al jaren roep, hou van jezelf.

New Year. New You.

GabiFresh X SwimSuits For All

Het Amerikaanse merk is echt een Walhalla om te shoppen voor een nieuwe bikini of badpak. Voor elke maat trouwens, want ze verkopen in de maten EU 34 tot en met 60. Deze collectie is gericht op curvy girls. Zover ik het nu kan zien worden de items aangeboden in cup maat G/H en kun je een pre-order plaatsen. De bovenstukjes gaan in maten 48 t/m 54 en de broekjes in maten 42 t/m 54. Wil je de hele collectie bekijken, ook op andere dames, bekijk dan de site van Swimsuits For All.

New Year. New You.

welke is jouw favoriet?

foto credits: swimsuits for all
Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

9 Comments

 • yvonne 16 January 2017 18:54

  Heel gaaf!

 • Romy 7 January 2017 13:24

  Ik vind dit ook heel fijn dat er steeds meer plus-side modellen in de spotlight komen! Een hele krachtige vrouw en prachtige foto’s!

 • jeapiebel 7 January 2017 13:10

  Ik kan plus-size model, zowel de vrouw ook waarderen, vind dat iedere maat mooi kan zijn. Al werk ik er zelf liever aan om slank te blijven. Omdat ik geen mooie proporties heb als ik zwaarder wordt. ;-) Mooie stijl.

 • theBiggerBlog – Josine 7 January 2017 02:20

  Dat vind ik dus ook, zo mooi! Zouden meer dames mogen doen he!? Liefs, Josine

 • theBiggerBlog – Josine 7 January 2017 02:19

  Ja, gaaf is die he?! Vind ik dus ook. Liefs, Josine

 • theBiggerBlog – Josine 7 January 2017 02:17

  Ja he, zo mooi! xx

 • Aileen 6 January 2017 21:52

  Ik snap je liefde voor dat filmpje. Heel mooi gedaan en krachtig. Love it!

 • Beerenondergoed 6 January 2017 14:01

  Die met die cactussen is gaaf, nu al mijn favoriet! x Robin

 • Yvette 6 January 2017 07:50

  Wauw ze is prachtig! Ze straalt zoveel zelfvertrouwen uit! Topper!

Leave a Reply

one × 3 =