modeshow bij MS mode

Vorige week was er een modeshow bij MS mode. Ze presenteerden de nieuwste collectie en theBiggerblog was erbij en geeft je een sneak preview.

MS Mode slaat een nieuwe weg in door de collectie te verjongen, wat goed nieuws! Het hele team heeft hard gewerkt aan de verandering en dat lieten ze vol trots zien afgelopen woensdag. Na een warm welkom begon de modeshow met prachtige modellen in verschillende maten.

modeshow bij MS mode

kleurrijk

De items die werden geshowd komen de aankomende weken in de winkel. Uiteraard gaan we naar het voorjaar en krijgen we dan weer gezellige kleuren in de winkels. Veel vrolijke kleuren en prints kwamen voorbij, maar er werd ook goed gebruik gemaakt van verschillende stoffen als chiffon, suede en kant. Ik kreeg al helemaal zin in het voorjaar!

modeshow bij MS mode

opvallend

Geen paniek, de collectie is niet totaal anders. Er zitten nog genoeg items in die je gewend bent van MS mode, maar er zitten ook wat meer trendy items bij. Deze zijn onderling prima te combineren, afhankelijk van je smaak. Wat mij erg opviel waren de mooie jeans. Verschillende modellen en wassingen, ik ben heel benieuwd hoe die zitten. Er kwam een mooie, afgewassen lichtblauwe skinny voorbij, maar ook een stoere boyfriend met stiksels. Ik ben enthousiast! De vrolijke kleuren en leuke prints spraken mij ook aan, de een wat meer dan de ander. De stoere joggers, jumpsuit met print en ook blazers ontbraken niet.

wat shop jij graag bij MS mode?

photos: theBiggerBlog 

2 Responses

 1. Deb

  Hoi,

  ik ontdek je blog nu net door een berichtje op facebook van MS.
  Ik shop daar ook vaak en hoewel ik blij ben dat ze een nieuwe weg zijn ingeslagen, kom ik toch ook wel frustraties tegen hoor.. Misschien herken je er wel eentje.. of meer 😉

  zo vind ik bv de riemlusjes altijd te smal. Ik draag graag stoere brede riemen, maar helaas.. die passen nooit door de jeans lusjes van MS.

  kontzakjes die veel te klein zijn, waardoor je billen veel groter lijken dan ze zijn. Bovendien zitten de zakjes vaak te hoog geplaatst. Als ze ze iets lager zouden plaatsen, dus nét onder de ronding van je billen, staat het veel mooier vind ik zelf.

  T-shirts.. zucht… Voor mannen is er zóveel keuze.. maar voor ons, de vollere vrouw vind ik het echt zó tegenvallen. Ja, je vind ze wel hoor, maar tjee… ze maken ze dan alleen breder maar niet wat langer! dan krijg je dus zo’n vierkant geval. die nét niet lekker over je buikje valt. óf hij blijft “hangen” op je buik, omdat hij dus net te kort is en je vervolgens de hele dag aan zo’n ding blijft trekken 🙁
  Ik mis echt basic shirts in een lekker model.
  voor onder een colbertje bijvoorbeeld. met een mooi V-halsje.
  zo jammer…

  Printjes zijn ook zo’n ding. Sommige zijn best leuk maar waarom ALTIJD een printje? of een bloemetje? of een disney figuurtje, helemaal afschuwelijk…

  Affijn… nog genoeg frustraties hoor… Ze gaan best de goeie kant op, maar het kan allemaal nog veel beter naar mijn idee.
  Eigenlijk moeten ze een soort ideeënbox maken waar klanten hun tips en suggesties kunnen achterlaten. En daar dan ook echt iets mee doen.
  Ik heb ze hierover al een keer gemaild en werd toen uitgenodigd om eens op het hoofdkantoor te komen kijken. Helemaal enthousiast was ik. Helaas heb ik daarna nooit meer iets van ze gehoord.

  liefs,
  Deb

  Reply
  • admin

   Hi Deb, bedankt voor je berichtje en welkom op de site 🙂
   Ik ken de frustraties erg goed, sterker nog, het is mijn vak! Ik ben product developer en kan je vertellen dat pasvorm soms erg lastig is. Dus met kontzak posities, pasvormen van shirts enz. is het best een lastig verhaal. Ik weet dat elk merk daar continu aan werkt, dus zij vast ook. Betreft de prints, dat vind ik ook erg herkenbaar. Als je op mijn blog kijkt, zie je dat ik eigenlijk nooit echt shirts draag! Hopelijk zie ik je hier vaker, ik vind kritiek altijd leuk om te krijgen, want daar kan ik iets mee. Lfs Josine ♥ theBiggerBlog

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: