Minions zijn fashion

Je zou het bijna niet geloven, maar Minions zijn fashion! De kleur Minion Yellow is toegevoegd aan het kleurenpallet van Pantone. Wat een happy kleur.

Die kleine gele mannetjes zijn hot! Althans, hun kleur. Pantone heeft besloten om deze vrolijke, felle kleur geel aan hun kleurenpallet toe te voegen, genaamd Minion Yellow.

Minions zijn fashion

Mocht je niet bekend zijn met Pantone, dit bedrijf registreert alle kleuren en zit bovenop alle trends. Alle mode bedrijven werken met Pantone kleuren. Daarom is het zo belangrijk dat ze op de hoogte zijn van alle laatste trends. Niet alles in mode, maar op alle gebieden waar kleur belangrijk is, zoals bijvoorbeeld interieur en accessoires. Ze hebben deze felle kleur geel ontwikkeld en maakten een custom made kleur nummer. 

Pharrell Williams werkte met Verschrikkelijke Ikke en maakte de muziek hiervoor. Hij kwam met het idee om te gaan samenwerken met Pantone om deze vrolijke kleur geel vast te leggen. Wat een goed idee! Het klopt wel, want deze kleur geeft inderdaad een happy gevoel.

[showad block=2]

images: Pantone.com 

Leave a Reply

Your email address will not be published.