SEARCH

kimono

kimono

Een veelzijdig kledingstuk, de kimono. Een fashion item voor alle shapes en maten in allerlei shapes

Vorig jaar zomer zagen we de kimono al, in transparante stoffen, bloemenprints en franjes. Tijdens de winter zagen we ze als dik gebreide vesten, heerlijk warm. Mocht je deze trend gemist hebben, niet getreurd, het kan nog. Ook deze zomer is de kimono hot!  Ik durf het haast niet zeggen: een ideaal kledingstuk voor dames die graag hun armen bedekken. Kimono continues

kimonokimonokimono

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Franjes is DE trend van dit seizoen. Deze lange slierten vind je onderaan je vest, top, langs je mouwen maar ook op tassen en schoenen. Tja, je vind het leuk of niet. Ik hou er van! Gecombineerd met chiffon en kant krijg je een paar hele elegante kimono’s.

Kimono continues

kimonokimonokimono

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Felle printjes, vrolijke kleuren, allemaal klaar voor de zomer. Combineer ze met een leuke short en hemdje voor een casual look. Wil je toch iets eleganter? Combineer het dan met een nette pencil broek en bewerkte top. Of een beetje sexy, gewoon over je bikini.

Kimono continues

kimonokimonokimono

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hou je niet van al die sliertjes en franjes? Geen probleem, ze zijn er ook zonder. Deze alternatieven zijn net zo leuk en in geweldige prints, kleurrijk en ‘s zomers. Zin om te shoppen? Klik op de kimono die je leuk vind en je kunt direct de maten en prijzen zien!

 

Welke is jouw favoriet?

Josine Wille
Hi, welcome on theBiggerBlog.com! Read all about my passion for fashion, love for beauty & make up and much more.. Let me know what you think, I love to receive your messages. With love, Josine

You May Also Like

2 Comments

  • Philine 10 June 2015 10:53

    Gelukkig maar! 😉 heb er net eentje gekocht! 🙂

    • admin 10 June 2015 10:54

      Hahahaaaa, oh echt? 😉

Leave a Reply