hoeden tic

Misschien krijg jij dit najaar wel een hoeden tic, net als ik. Als ik klein was ben ik dol op hoeden en petten. Goed nieuws, hoeden zijn hot.

Misschien wist je het al, maar dit najaar gaat helemaal om de hoeden. Hoeden zijn hot, ook bij jou! Naast dat een hoed prachtig kan staan en je hele outfit kan maken, is het soms ook gewoon heel handig. Bijvoorbeeld wanneer je een bad hair day hebt, of wanneer je juist je prachtige gestylde haartjes wilt beschermen tegen regen en wind. Ben jij een hoedendraagster? Zo ja, dan hoef ik je dit niet eens te vertellen, maar toch hier wat betaalbare hoeden van dit najaar 2015:

hat addict hat addicthat addicthat addict

hat addicthat addict

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Click op de hoed om meer details te lezen over prijs, maat en meer. 

Ik ben dol op hoeden. Vaak hoor ik van mensen dat ze zelf niet snel een hoed opzetten, dat ze daar te onzeker voor zijn. Kijk, je moet je goed voelen in alles wat je draagt. Of dat nu gaat over kleding of over je accessories. Als je blij bent met jezelf en je outfit, dan straal je dat uit. Hier wat opmerkingen -en mijn reactie:

♥ ze voelen zich aangestaard door anderen – ja dat klopt, omdat je er gewoon geweldig uit ziet!
♥ hoe doe ik dat wanneer ik ergens binnen kom? – dat light helemaal aan de hoed, sommige kun je binnen prima ophouden. Je hoort echter je hoed altijd af te zetten. Check even je kapsel vlak voor je naar binnen gaat, een hand of een kam er doorheen doet wonderen.
♥ het verpest mijn kapsel – bij een goed gestyled kapsel kun je prima een hoed dragen (enkele uurtjes) en wanneer je de hoed af doet is het makkelijk op te peppen. Of kies ervoor om de hoed alleen te dragen op bad hair days. Een iets wijdere hoed is overigens fijn voor volumineuze kapsels.

hoeden zijn hot!

[showad block=34]

theBiggerBlog.com uses affiliates
Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply