de maxi jurk

Het zonnetje begint te schijnen en het wordt al warmer. De zomerkleren kunnen weer uit de kast, of nieuwe erin. Wat dacht je van de maxi jurk, een plaatje!

Iedereen is dol op de maxi dress. Afhankelijk van je figuur en de pasvorm die je kiest, is er altijd wel eentje te vinden die geschikt is voor jou. Niet mee eens? Draag vooral lekker waar je je goed in voelt, dan zie je er ook goed uit!

Veel curvy meiden die ik spreek zijn dol op de maxi dress. De lange jurk kun je op zoveel manieren combineren, dus je ziet er snel hip uit. Je kunt de jurk chic dragen of juist heel casual met een beach look. Wat je ook leuk vind, de met de juiste maxi dress zie je er super uit. Dit is een van mijn favoriete!

maxi jurk Dresses Unlimited via Navabi | tas Mango | hoed Violeta by Mango
oorbellen Yours Clothing | armband Mango | hakken Duo Boots

Toen ik deze jurk zag was ik op slag verliefd! Helaas is deze iets boven mijn budget – teveel geshopt de laatste tijd – maar wellicht een mooie jurk voor een bruiloft. De print, de kleur, de shape, alles vind ik er prachtig aan! Al heb ik wel eerst wat zon nodig, een mooie bruine gloed op mijn huid zal er vast nog mooier bij staan. Hoe zou jij deze dragen? Shabby chic of juist heel classy?

[showad block=21]

3 Responses

  1. Nynke

    Dit is inderdaad een mooie jurk, mooie print heeft hij. Ik ben er ook gek op, heb er dit weekend net weer twee gekocht, heerlijk voor op vakantie.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.