Mart Visser zoekt een MaxiMuse

Mart Visser zoekt een MaxiMuse

Een groot Nederlands tijdschrift sprak al haar mondje voorbij, maar nu is het dan eindelijk groot in het nieuws. Mart Visser zoekt een MaxiMuse voor zijn collectie. Misschien ben jij dat?

Zoals vandaag te zien was bij Koffietijd, vertelde Mart dat hij zijn collectie heeft aangepast. De collectie ging normaal van maat 36 tot en met maat 44. Aangezien de gemiddelde Nederlandse vrouw maat 42-44 draagt heeft hij besloten zijn collectie aan te passen. De nieuwe collectie gaat van maat 36 tot en met maat 52. Schrijf je hier in!

MaxiMuse

 

style has no size 

Mart pakt het goed op. Hij werkt samen met blogger Edith van Style has no size, die vaker met kledingmerken heeft gewerkt aan styling en plus size advies. Zij geeft aan dat je mooi voelen niets te maken heeft met je maat. Met een maatje meer mag je er zijn, je sexy voelen en dat ook uitstralen.

MaxiMuse2

size diversity 

Wat een mega stap in de goede richting voor size diversity. Nu maar hopen dat meer merken zullen volgen! Tenslotte wil je je leuk kleden, naar je maat maar ook naar je eigen style. Alsmaar op zoek gaan naar een winkel met jouw maten kan heel frusterend zijn. Gelukkig zijn er steeds meer merken die hun collecties verbreden, maar er zijn ook merken die alleen voor de plus size dames ontwerpen. We komen er wel.

collectie

Ben je al nieuwsgierig wat er te vinden is? Bekijk hier de items die nu al te koop zijn tot maat 52. Een vrouwelijke, sexy maar geklede zwart-wit collectie.

MaxiMuse

images: style has no size
Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply