marilyn

marilyn

Net zoals Marilyn maar dan anders; soms kan een outfit me een bepaald gevoel geven van vrouwelijkheid

Wie was er nu vrouwelijker dan Marilyn Monroe? Ik voelde me echt een meisje, helemaal blij en gelukkig toen ik deze jurk aantrok. Ja, dat overkomt mij nog steeds, helemaal blij worden van een jurkje. Dat was vroeger al zo toen ik klein was, dan kon ik helemaal gelukkig worden wanneer ik een nieuwe jurk kreeg. Misschien dat ik daarom wel zo van mode hou!


marilyn marilynmarilyn


Ik weet het nog zo goed, ik was denk ik een jaar of 6. Het was vroeg, ik werd wakker en de zon scheen door mijn raam zo op mijn kast. En net zoals je zou verwachten in een film, scheen de zon precies op mijn kast. Wat hing daar te schitteren? Mijn nieuwe jurk. Die had mijn moeder ’s avond afgemaakt en op mijn kamer gehangen, ik wilde ‘m zo graag aan! Dat is denk ik mijn oudste herinnering van een mode-geluksmomentje, bedankt mama! Puur geluk en gewoon van een kledingstuk. Noem het materialistisch, ik word er blij van. Is dat herkenbaar? Ik denk dat iedereen dat wel heeft met iets.

“keep smiling, because life is a beautiful thing and there’s so much to smile about.” – Marilyn Monroe

Dat van mode mijn hart sneller gaat kloppen verbaasd je natuurlijk niets. Dat ik nog steeds heel blij kan worden van bepaalde kleding verbaasd mij soms wel, ik heb inmiddels een aardige kast vol. Dit jurkje trok mijn aandacht vanwege de pasvorm, het zit van boven aangesloten en loopt wijd uit op de heupen. De schouders zijn bloot maar de bovenarmen zijn toch grotendeels bedekt. Toen het jurkje binnenkwam trok ik het meteen aan, even passen, en oh wat werd ik daar gelukkig van. Ik stopte het in mijn koffer en maakte deze foto’s op een zonnige middag in zuid Frankrijk.


marilyn


Het jurkje is maat UK20 wat valt als een Europese maat 48. Het is gemaakt van een stevige scuba stof, waardoor het niet tekent en nog belangrijker, niet doorschijnt. Wel is het iets warmer, omdat het van zo’n dikke stof gemaakt is. De print vind ik erg leuk, ik hou van bloemen en het witte fond maakt het een perfect zomerjurkje. Een nadeel is dat het jurkje erg kort is, dat is vaak zo bij dit merk. In de zomer vind ik dat wel kunnen en draag ik er een wielrenbroekje onder. Tegen schurende dijbenen, maar ook tegen inkijk. Ik voel me er dan een stuk zekerder in.

jurk Boohoo Plus
sandalen Primark

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

13 Comments

 • Hanneke 13 September 2017 10:59

  Ik kies dit jurkje voor een HOT ❓ Summer day…….

 • Josine Wille 9 August 2017 16:38

  Nee dit was het wel zo’n beetje. Volgende week weer nieuwe foto’s schieten ergens op een eiland ;-)

 • Margo 8 August 2017 19:10

  Ja wat een geweldig jurkje! Ook helemaal mijn favoriete pasvorm. Love je vakantie outfits. Komt er nog meer? :)

 • Josine Wille 4 August 2017 17:01

  Wat ben je toch lief! Dank je wel. Haha, jaloers zijn hoeft niet hoor. Gewoon een fashion verslaving creëren en klaar… ;-)

 • jonna@burgertrutjes 4 August 2017 07:50

  Wow, wat ben je toch prachtig! En dit jurkje staat je ook weer FANTASTISCH! Stiekem ben ik een beetje jaloers op jouw gevoel voor stijl.

 • Josine Wille 3 August 2017 23:11

  Wat ben je toch een lieverd Sammie! x

 • Josine Wille 3 August 2017 23:11

  Hi Denise, dankjewel! Ik werd ook zo blij toen ik het voor het eerst aantrok :-)

 • Sammie 3 August 2017 19:16

  Heel mooi jurkje, staat je goed. Alles wat je hier laat zien staat jou goed :D

 • Denise 3 August 2017 17:24

  Wow het staat je heel goed!

 • Josine Wille 3 August 2017 10:59

  Ja he, vind ‘m ook zo leuk! En op de markt in Hourtin :-)

 • Josine Wille 3 August 2017 10:59

  Dank je! Ja jurkjes zijn ook mijn favoriet hoor hihi

 • Hanneke 3 August 2017 09:38

  Wát een snoepie dat jurkje… Bééldig‼️

 • Nancy Baten 3 August 2017 09:10

  Ik word ook altijd zo blij van jurkjes(eigenlijk van alle kleding hoor!) . Geweldig zomer jurkje draag je!

Leave a Reply