web analytics

ik sta in Yoek magazine

Wat gaaf, ik sta in Yoek magazine, stiekem wel een beetje trots

Vanmorgen werd ik wakker en checkte ik zoals elke morgen mijn social media en mijn mail, ja ik ben een blogaholic! Tot mijn verbazing zag ik daar de mail van Yoek met de linkjes naar hun online magazine waar ik in sta. Afgelopen winter -ja ik weet dat het net lente is maar ik spreek graag over dit seizoen in het verleden- vroeg Yoek of ik mee wilde doen aan een winter bloggers challenge. Daar zei ik geen nee tegen! Je kunt de volledige post en alle foto’s hier terug zien. Natuurlijk wil je even mijn feature delen. Je kunt in het magazine mijn foto’s zien gekleed in Yoek, maar ook een klein interview lezen over hoe ik ben begonnen als blogger. Naast mijn verhaal staan er ook verhalen in van een paar andere favoriete bloggers. Oke goed, ik ga het gewoon hardop zeggen: ik ben trots! 

Yoek magazineik sta in Yoek magazine

Het online magazine staat vol met items uit de nieuwe collecties van Yoek en Miss Y, maar je leest er ook over shoppen, reizen en leuke restaurantjes. Daarnaast dus deze keer ook over vier bloggers, je vind het online magazine hier. Je leest over de Nederlandse Els van XLFashionfile, ook over de Duitse Lisa van lisamosh.com en over de Belgische schone, plus size model Marianne van mariannenykjaer.com 

9 Responses

 1. Carolien

  Super dat dit ook op je lijstje staat als gedaan/behaald. Echt leuk om te zien dat ook met een maatjemooier/curves je niet laat tegenhouden om je eigen ik en je inspiratie te volgen.

  Reply
 2. Jeanet

  Je mams heeft helemaal gelijk, je ziet er werkelijk beeldschoon uit!

  Reply
 3. Hanneke

  Josie!!!!!Wat Ben I’m trots op je!.. Maar ook een prachtige foto van jou…..JIJ bent de MOOISTE van allemaal!… SMAK!!..

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: