web analytics

de lange weg naar de sportschool

Ik heb een knipperlicht relatie met de sportschool. Daarom vertel ik je over mijn lange weg naar de sportschool.

Natuurlijk weet ik dat sporten gezond is. Dat je minimaal 30 minuten per dag moet bewegen en dat er honderd duizend trucjes zijn om zelfs thuis aan beweging te komen. Wanneer je sport verbrand je lichaam in rust ook meer, je voelt je fitter, enzovoorts. Maar wat als ik nou gewoon goede smoesjes heb? Tja, ik lieg mezelf voor, niet een ander. Soms duurt het eventjes voor dat je dat weer in ziet. Ik kan periodes heel goed sporten, netjes elke week gaan. Zodra er een goede reden is om niet sporten, dan heb ik zoveel moeite het weer op te pakken. Heb jij dat ook?

Niet omdat de zon weer gaat schijnen en de eerste rokjesdag al achter de rug is, maar gewoon omdat ik er zin in heb wil ik weer gaan sporten. Zin? Ja, dat verbaasde mij nu ook! Al een paar keer werd ik meegesleurd door een vriendin en het voelde goed. Na ruim een week flink ziek te zijn geweest had ik gewoon weer zin om te gaan! Ik! Wonderen zijn de wereld nog niet uit. Misschien zag je het al op mijn Instagram?

 

Slight panic: my face after signing the gym subscription

Hoplijk hou ik dit vol. Tot op heden waren mijn excuses redelijk aanvaardbaar, aangezien ik 100 km verderop ben gaan wonen maar nog steeds vastzat aan een contract met de sportschool aldaar. Inmiddels heb ik me ingeschreven bij een sportschool hier in de buurt. Jullie kunnen me volgen hoe het verloopt. En als ik niet, geef je me toch gewoon een schop onder mijn kont?

Sport jij? En wat doe jij?

[showad block=22]

2 Responses

    • admin

      Klopt, een sportmaatje helpt zeker! Thanks voor de support Judith 🙂

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: