web analytics

Sport outfit

Er is veel vraag naar een leuke sport outfit voor een grote maat. Er zijn genoeg volle dames die regelmatig sporten, maar wat dragen ze dan?

Ik kreeg veel vragen of ik leuke sportkledingmerken ken. Ik moet eerlijk bekennen, ik sport niet meer zoveel en draag eigenlijk altijd hetzelfde. Dus ik ging op zoek! Ik heb hier een leuke outfit voor je samengesteld. Tenslotte ben ik ook elke maand weer van plan om meer te bewegen!

Waarom hebben veel sportbroeken toch zo’n brede tailleband die je dan kunt omvouwen? Bij mij zit dit niet lekker, de band omhoog voelt als een zwangerschapsbroek en komt bijna tot mijn borsten. De band omlaag zit niet lekker en maakt mijn buik nog dikker. Wie weet het antwoord? Op de modellen staat het uiteraard prachtig, met zo’n kort topje erop.

Er leuk uitzien willen we allemaal. Ondanks die rode koontjes en al het zweet op m’n voorhoofd, wil ik dan toch goed voor de dag komen. Ik sport niet in mijn baljurk, maar comfortabel en leuk moet het wel zijn. Het liefst draag ik een joggingbroek van dunne stof, die niet heel wijd zit. Daarop een top of een t-shirt, het liefst wijdvallend om mijn buik te verhullen. Een paar sportschoenen en sport-proof ondergoed en klaar.

Welke sport doe jij het liefst en wat draag je dan?

ITEMS ♥ bathing suit: Yours Clothing | sports pants and top, accessories: H&M+ | jacket: Yoek | sneakers and gloves: Nike 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: