sneeuwpret mislukt

Vorige week ging ik op wintersport samen met mijn vriend, maar helaas is de sneeuwpret mislukt

Ben ik de enige? De laatste tijd, elke keer als ik op vakantie ga ben ik ziek. Het begon vorig weekend met een dikke keel en weinig slaap, kwestie van goed rusten dacht ik, maar het zette door en toch werd ik ziek. Zaterdag werd mijn oma 92 jaar en dat kon ik natuurlijk niet missen, dus zondag vertrokken we naar Oostenrijk. Met flinke hoofdpijn en een dikke keel gingen we op pad, een flinke rit dus genoeg tijd om bij te slapen. De reis ging voorspoedig en we kwam op tijd aan, het huisje wat we last minute geboekt hadden was erg fijn en luxe. De zon scheen, wat wil je nog meer? Mislukt is dus wel wat overdreven. Ik neem je mee!

sneeuwpret mislukt

sneeuwpret misluktDe sneeuwcondities waren niet zo goed, aangezien het einde van het seizoen naderde. Om het beste er van te maken besloten we (bijna) elke dag bij een ander dorp te beginnen. De eerste dag werd Fieberbrunn. Zwetend op de piste, ik dacht dat dat kwam door de diepe sneeuw en het warme zonnetje. Hoe toepasselijk, ooit heette het dorp anders, maar er kwam ooit een Koningin naar de bron toe vanwege koorts en sindsdien is de naam veranderd. Dit wist ik overigens pas later, toen de koorts er al lekker in zat. Hollandse meid, ik ga door!Van après skien kwam natuurlijk maar weinig, er was bijna niemand in het dorp, de barretjes waren al gesloten en alleen enkele terrasjes nog open. Zou een kruidendrankje me helpen?

sneeuwpret mislukt

sneeuwpret mislukt

Ondanks dat we elke avond vroeg naar bed gingen, goed uitsliepen en rustig aan deden op de pistes hebben we toch genoten. Elke dag in de verse buitenlucht, het zonnetje op je wangen doet een mens altijd goed toch? Helaas heb ik zelf niet optimaal kunnen skiën doordat ik me zo belabberd voelde, maar mijn vriend kon gelukkig wel lekker boarden. Ik ben al eens eerder in dit gebied geweest en het is echt een heel fijn gebied. Mijn bibber-benen brachten me helaas niet overal deze keer. Tijdens het skiën voelde ik dat ik kracht miste, eng. Toen ik vervolgens door 2 gasten omver weg geboard -je zou toch denken dat ze me wel zien?- was ik er helemaal klaar mee, en ging angst ook nog een rol spelen. Dan maar het beste maken van wat er wel is! Het voordeel aan een appartement boeken is dat je lekker zelf kunt koken, maar ook af en toe uiteten gaat. Tussen de middag zat ik wat langer bij de skihutjes dan gepland, terwijl Dennis nog even een rondje pistes deed. Zodra hij terug kwam had ik natuurlijk al die borden voorbij zien komen en wist ik precies wat wilde. Zo nam ik vroeger eerder een pasta of schnitzel, want je sport de hele dag, maar deze vakantie nam ik de gezondere -helaas ook duurdere- opties, lekkere salades met gegrilde kip.

sneeuwpret mislukt

De lange rit naar huis weer veel geslapen, maar gelukkig ook een nieuwe blog voor jullie voorbereid. Helaas nog steeds niet beter, ondanks ik dacht dat het beter ging heb ik nog steeds koorts. Hopelijk ben ik snel weer de oude en volgen er weer blogs, tot die tijd rust ik nog eventjes uit.

5 Responses

  1. Margo

    Het klinkt en ziet er heerlijk uit, maar jammer dat je zo ziek was meid! Nu wel weer beter las ik he? Gelukkig maar! Met op terrasjes zitten is ook niks mis 😉

    Reply
  2. Karen

    Wat vervelend dat je ziek werd! Veel mensen worden ziek op vakantie (wintersport). Hopelijk voel je je snel beter!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: