web analytics

Plus size glossy

Vind je het ook zo leuk om een tijdschrift te lezen maar irriteer je je altijd aan al die mooie dingen die niet te koop zijn in je eigen maat? Lees dan voortaan de plus size glossy! theBiggerBlog vertelt je welke er zijn. 

Plus size glossy

Big is Beautiful 

Een prachtig tijdschrift voor dames met een maatje meer. Big is Beautiful is een Nederlands tijdschrift dat schrijft over mode vanaf maat 42. Je leest over de laatste trends, maar ook waar je dit kunt kopen. Naast mode schrijven ze ook over beauty en lifestyle. Een prachtige glossy voor plus size dames met een passie voor mode. Het tijdschrift viert dit jaar hun 10 jarig bestaan, wat een prestatie! Daarnaast zijn ze dit jaar ook nog eens verkozen tot plus size tijdschrift van het jaar bij de British Plus size awards 2014. 

♥ elk seizoen een nieuw tijdschrift, 4 keer per jaar
♥ er is ook een tablet versie verkrijgbaar
♥ het komt in het Nederlands en Duits, het blad wordt ook in België uitgegeven
♥ website www.bigisbeautiful.nl

 

 

SLiNK Magazine Plus size glossy

Dit is het eerste Britse plus size tijdschrift. Ze omschrijven zichzelf als plus size bijbel en verschijnt twee keer per maand. Je kunt dit tijdschrift nog niet overal kopen, maar wel bij de betere (internationale) boekhandels. Je kunt het ook online downloaden als PDF. Alles is in het Engels, het tijdschrift wordt niet in andere talen uitgegeven. De focus is op plus size vrouwen met een passie voor mode en meer. Het is echt een prachtige glossy om te lezen, realistisch maar mooi.

♥ download de app van Slink en blijf op de hoogte
♥ in het Engels; je kunt het wereldwijd kopen
♥ website slinkmagazine.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Plus size glossy Skorch Magazine

Dit Amerikaanse tijdschrift is prachtig opgezet, met mooie reportages van plus size dames en mode. Het tijdschrift is ontstaan door een groep gepassioneerde dames die volhardend zijn en lak hebben aan de huidige mode standaard. Dit blad is wereldwijd verkrijgbaar, maar in Nederland helaas niet in alle winkels te krijgen. Deze glossy is echt prachtig, helaas zijn niet alle merken die worden genoemd in Nederland of Europa verkrijgbaar.

<

p style=”text-align: justify;”>♥ alleen Engelstalig
♥ ze hebben een aparte plus size bruidjes afdeling
♥ website skorchmagazine.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: