web analytics

Curves on the Beach ♥ High Tea

Curves on the Road organiseert haar eerste evenement, een high tea: Curves on the Beach. Kom je ook? Lees hier hoe je er bij kunt zijn.

Op Zondag 28 juni wordt er een High Tea georganiseerd op het strand van Zandvoort. Ben jij er ook bij?

Wat kun je verwachten? Een heerlijke high tea, zoete en hartige hapjes die in gangen worden opgediend. Heb je speciale dieet-wensen of allergie? Geef het door op josine@thebiggerblog.com 

UPDATE: de vrolijke Jackelien van Disismi zal de gastspreekster zijn. Wist je dat ruim 70% van de dames een verkeerde BH maat draagt? Ze vertelt ons waar je op moet letten en waarom een goede BH nou zo belangrijk is. Daarnaast vertelt ze ook over haar plus size swimwear en over de plannen voor de collectie van volgend jaar. Ook jij mag daar je in mengen, hoe leuk!

waar

PlaZand
Strandpaviljoen 17
Strandafgang de Favauge
2042 TV, Zandvoort

Deze strandtent is goed te bereiken per auto of openbaar vervoer. Wanneer je met het openbaar vervoer wilt reizen, kies dan voor station Zandvoort. Hier vandaan is het zo’n 3 minuten lopen. Vanuit het station, alsmaar rechtdoor richting de kust. Het is de strandtent recht tegenover het pad vanaf het station. Kom je met de auto? Hou dan rekening met drukte en parkeerkosten. Tegenover de strandtent is parkeergelegenheid, maar verderop langs de boulevard ook.

wanneer

op zondag 28 juni 2015, van 13.30 – 16.00 uur

hoe & wat 

Je kunt je inschrijven voor de High Tea door het bedrag van € 35,- over te maken. Betalen = meedoen.

NL74ABNA0403996953  M van ‘t Hoff, Zandvoort onder vermelding van Curves on the beach

 

Volg de Facebook pagina van Bloggers on the Road om volledig op de hoogte te blijven over dit event en vele andere evenementen voor Curvy girls. Updates en informatie over de high tea zijn hier te vinden.

 

 

[showad block=21]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: