web analytics

Festival seizoen

Het is maart, dus het festival seizoen is bijna weer begonnen! Waar kun je heen deze zomer?

Elke zomer zijn er zoveel leuke feestjes. Ik heb een klein lijstje gemaakt van wat grote evenementen. Ben jij van plan om te gaan?

festival seasonKoningsdag

Ik moet nog steeds wennen en niet Koninginnedag zeggen.. Heb jij dat ook? Ik heb er zin in, het hele land vol met gezelligheid. Waar ga jij feesten Ik vermoed dat deze Koningsdag een lang weekend vol feestjes wordt, aangezien het dit jaar op een maandag valt. Meestal ben ik te vinden in Amsterdam, maar ik weet nog niet waar!
♥ Maandag 27 April 2015

mystery land

festival season Het is jarenlang een van de leukste feestjes van het jaar geweest en nu wordt het een heel weekend! Ik een recreatiepark vlakbij Schiphol wordt dit feest al een aantal jaar gehouden. Door deze leuke setting in een bos wordt er echt een hele leuke sfeer gecreeerd. Er zijn verschillende podia maar ook veel plekken om even te chillen. Ik word altijd zo vrolijk over de aankleding. Dat er bijvoorbeeld dames worden ingehuurd om als elfje rond te hobbelen en liefde rond te strooien. Of als kleine mensen zich verkleden als stoute kabouters en daar helemaal in op gaan. De bomen en paden zijn zelfs versierd, bijvoorbeeld glitter vlinders en sterren die her en der hangen. Het is zo leuk gedaan. Overdag geniet je van al dit, maar ‘s avonds komt het allemaal tot leven met prachtige lichtshows.
♥ 28-30 Augustus 2015 | adres Paviljoenlaan 1, Haarlemmermeer | website 

low lands

festival season

Wie kent het niet, dit grote festival dat al jaren rockt. Een weekend vol feesten, gezelligheid en goede muziek. Het leuke aan Low Lands is dat het niet echt leeftijfgebonden is, jong en oud hebben het hier naar hun zien. Misschien wel door het brede aanbod van entertainment, want naast muziek is er nog meer te zien en doen. Overdag tot diep in de nacht, een en al gezelligheid.
♥ 21-23 Augustus 2015 | adres Walibi, Biddinghuizen | website 

Uiteraard zijn er nog veel meer festivals. Ik heb er hier maar een paar besproken, maar er is genoeg te doen deze zomer. Wil je meer lezen, bekijk dan hier het overzicht.

Ben jij een festival type? Waar ga jij heen deze zomer?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: