dames draag de juiste maat

Het is verbazingswekkend hoeveel vrouwen niet hun eigen maat dragen? Dus: dames draag de juiste maat!

Oke je valt wellicht onder plus size maar dat betekent niet meteen dat je te grote kleding moet dragen. Of krijg je ook stokken bij die tent? Waarom zou je jezelf willen verstoppen. Als je blij bent met jezelf en het is jouw style, dan moet je dat vooral blijven dragen. Ik heb het over de onzekere dames.. Zelfs al ben je niet blij met jezelf, je bent en blijft je eigen ik. Hier wat tips:

wear your size

1) je kunt je niet verstoppen

Waarom weet ik niet, maar sommige vrouwen willen het liefst onzichtbaar zijn? Als je zo ongelukkig bent met jezelf, moet je er absoluut wat aan doen. Ik weet wat je denkt, afvallen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan dus werk ook aan de rest. Trouwens, de rest is veel belangrijker! Goed in je vel zitten is veel belangrijker, je moet uit die circel komen want ik ben alleen mooi als ik slank ben is gewoon niet waar. Het gaat er om dat je je goed voelt, zoals je eruit ziet hier en nu. Zodra je van jezelf houd zul je dat ook uit gaan stralen. Mooi zijn heeft geen weegschaal.

2) in die grote tenten lijk je alleen maar dikker

Echt waar, in die veel te grote kleding lijk je alleen maar dikker. Je hoeft niet in een corset te lopen, maar de juiste maat kleding kopen is heel belangrijk. Veel dikke dames pakken automatisch de grootste maat uit het rek, maar check de pasvorm, is dit echt jouw maat? Je moet de juiste middenweg vinden tussen te groot en te klein: de juiste maat.

3) de maat garandeert niet altijd de juiste pasvorm

De grootste maat in het rek, of jouw standaard maat is niet altijd juist ondanks je altijd die maat draagt en zit altijd goed. Zoveel verschillende merken, verschillende fabrieken, verschillende stoffen.. en dus verschillen in dezelfde maat. Wanneer je kleding past let dan dus niet alleen op je eigen eisen (heb ik hier een dikke buik in? Heb ik een dikke buik? Vallen m’n borsten eruit?) maar kijk of je kledingstuk je goed past. Vergeet niet te kijken naar je plus- en minpunten.

4) je hoeft niet fashionable te zijn om er goed uit zien

De laatste mode staat niet iedereen, dit geldt voor alle maten. Helaas kan niet iedereen de laatste trends aan. Maar dat maakt niet uit, want er fashionable uitzien betekend niet automatisch er goed uit zien. Daarbij, elk seizoen heeft verschillende trends en styles, zoek er eentje die bij je past.

5) er goed uit zijn hoeft niet duur te zijn

Nog zoiets, er goed uit zien hoeft niet duur te zijn. Het is belangrijk dat je de juiste basics & trucs hebt. Winkel niet altijd standaard in dezelfde winkel, tegenwoordig zijn er zoveel verschillende plus size winkels, boetiekjes en webshops. Ze verkopen items in verschillende merken en prijsklasses.

you are beautiful – just the way you are

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: