Wat was het gezellig, de Curvy Girls meet-up in Best! Lekker eten, bijkletsen én heel veel shoppen

Zondag 23 April was het dan eindelijk zover. Wat begon als een leuk idee om elkaar eens te ontmoeten, in de Facebook community groep Curvy Girls groeide uit tot een mini event. Wat hebben we genoten en wat was het gezellig.

Hi, tea

Om 12:00 uur was iedereen zo’n beetje binnen en gingen we aan tafel. Over stonden de leukste potten thee en de tafels waren bezaaid met lekkere hapjes, zowel hartig als zoet. Samen met Nicole informeerden we de gasten over hoe dag zou gaan verlopen en de praktische zaken. Maar het belangrijkste: even lekker genieten van al dat lekkers. Wat was het goed verzorgd en vooral heel erg lekker, bedankt voor de goede zorgen Beachclub Sunrise in BestBeachclub Sunrise in Best!

Modeshow

Tijdens de Hi, tea hebben we een mini modeshow georganiseerd. Zo kon je vast pre-shoppen, want dat gingen we doen na de high tea. Er waren zeven ondernemers die de leukste spullen hadden meegenomen.

Goodiebag

Voor mijn blog krijg ik regelmatig leuke items en dat wilde ik ook voor alle bezoekers. We kregen in totaal drie goedgevulde goodiebags vol, dankzij de sponsors. Aan het einde van de high tea hebben er deze verloot. Dankzij Miss Etam kregen ook alle dames die niks hadden gewonnen een leuke tasje mee naar huis!

Mocht je niet gewonnen hebben maar willen weten wat er in zat? De tas kwam via MS mode en heeft een leuke quote erop staan.

– Hoesjes-Outlet heeft shoptegoed beschikbaar gesteld, ze hebben onder andere leuke Huawei P9 hoesjes en hoesjes voor de iPhone 7.
– Een beauty set van Rau Cosmetics met fijne producten 
– Nooit genoeg schoenen! Er zit ook een cadeaubon in ter waarde van €25,- direct te besteden bij Sooco.nl 
– Een shopper, nagellak en een kledingroller van MS mode
– Een prachtige shawl van Equalanda die je bezoekt vanwege de prachtige handgemaakte hoeden
– Een cadeaubon ter waarde van €25 direct te besteden bij JetXL één van deelnemende ondernemers
– Het shawltje ook te gebruiken als riem & de leuke shopper kwam van miss etam
– Leuke goodies van Curvy King
– Oorbellen en leuke omslagdoek van NamedFashion.nl en een shopping kortingscode

Niet gewonnen? Niet getreurd, want dankzij miss etam kregen ALLE dames een super leuke shopper mee naar huis. Daarin zaten ook de nagellakjes van MS mode, de kortingscode van RAU cosmetics van 5% met code theBiggerBlog24, een heerlijk geur buideltje van ForYou2Wear.nl en een kortingscode van NamedFashion.

Bijzondere gasten

Soms gebeuren er spontaan de leukste dingen! Babs was één van de dames die zich had opgegeven en wat bleek, zij kan prachtig zingen. Heel brutaal vroeg ik of ze dan een nummer wilde doen en dat deed ze. En hoe! Ik had kippenvel en enkele dames zaten met tranen in hun ogen te luisteren, zo mooi en vooral heel puur.

Curvy Girls Meet Up

De dames die zich hadden opgegeven om model te lopen voor de modeshow hebben het geweldig gedaan! Ze zagen er zo leuk uit, kreeg er gewoon zin in om te shoppen. Lieve Janet, Marcha, Karolien en Anja ontzettend bedankt. Ook voor de lingerie toegift die enkele dames gaven samen met Saskia.

Shop event

Last but not least, toen onze buikjes gevuld waren konden we gaan shoppen. Op de veranda stonden alle spullen uitgestald van alle ondernemers. Tijd om te gaan struinen tussen de rekken, passen en blij worden van alle mooie producten. De volgende ondernemers deden mee:

– De prachtige hoeden van Equalanda kon je passen en kopen, deze zijn met de hand gemaakt en verkrijgbaar in elke maat.
– Ook stond Curvy King er met toffe shirts, buttons en sieraden zoals je kunt zien in de foto hierboven.
– Martje van Big Girlz was ook van de partij en verkocht oa. haar eigen label SuperAngel en nog een boel meer. Deze winkel vind je vlakbij, namelijk in Eindhoven.
– Bernadine van B-Plus Fashion bracht haar leukste items uit de winkel mee. Je kunt shoppen bij haar winkel in Vianen.
– Voor mooie lingerie en prachtige badkleding kon je terecht bij Beatriz van Betty’s Boops. Voor een goed pas advies kun je altijd bij Beatriz terecht in Amsterdam.
– Ook van de partij waren Hendriette en haar lieve nicht van JetXL. Zij onderbrak haar vakantie zelfs eventjes voor ons, online shoppen kan altijd.
– Madeleine van ForYou2Wear verkoopt allerlei verschillende merken en staat vaker op braderieën en evenementen.
– Last but not least, Antoinette was er ook van Antoinettes Fashion at home met haar zomerse collectie. Zij geeft overigens ook kleding parties bij mensen thuis!

Geweldig, zo’n leuke groep vrouwen en zoveel mooie spullen, we zijn goed geslaagd. Bedankt dames!

Curvy Girls Meet Up

alle curvy girls op een rijtje

Nog een keer?

Het organiseren was voor mij de eerste keer en dat was best een beetje spannend. Al jullie complimenten deden ons goed, want Nicole was mijn partner in crime en heeft me ontzettend fijn geholpen! Het lijkt me super om dit nog een keer te doen, misschien weer in Best of een volgende keer in Noord Holland! Een Curves on the Beach lijkt me ook heel erg leuk, wat vinden jullie?

bedankt voor jullie gezelligheid Curvy Girls, zonder jullie was het nooit zo gezellig geweest!

9 Responses

 1. Sheila

  Het klinkt als een super leuke dag. Fijn dat je zo genoten hebt. Ik word daar helemaal blij van. En een high tea alleen al is altijd goed 🙂

  Reply
 2. yvonne

  Wat ontzettend leuk! Volgende keer ben ik er zeker bij!!

  Reply
   • yvonne

    We hebben elkaar gisteravond gezien in het Stedelijk! Maar een 2e keer mag altijd hoor 😉

   • Josine Wille

    Ooohhhh zeg dat dan dat jij DIE Yvonne bent! Haha, het kwartje valt nu pas. Zo leuk dat je naar me toe kwam!! Eindelijk een gezicht bij de naam, xx Josine

 3. Francis

  Ziet er super uit zeg! Baal wel een beetje dat ik dit gemist heb! Volgende keer zijn wij erbij!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: