web analytics

Curvy Convention was leuk

Lees hoe ik een shopping trip naar Londen combineerde met een beurs. De Curvy Convention was leuk!

Vorige week vroeg ik je al of je mij zou volgen op Instagram, tijdens mijn weekend Londen. Al jaren was ik van plan om te gaan, maar elke keer kwam er wat tussen. Eindelijk had ik een goede reden om te gaan, er was een Curvy Convention. Samen met Nicole ging ik naar Londen.

theBiggerBlog 🌟 Josine (@thebiggerblog) op 

Curvy Convention

De beurs was in een kerkje en goed te bereiken, het was erg leuk opgezet. Er hing een super goede sfeer en wat een boel aardige mensen! Ondanks dat de beurs klein was, vond ik het erg gezellig. Er waren verschillende stands, met name plus size kleding, maar ook een gespecialiseerd bedrijf in grote maten bruidskleding, JJ footwear stond er met prachtige laarzen. Al met al een leuke, kleine beurs met veel leuke mensen.

modeshow

Wat ik erg leuk vond is dat er verschillende modeshows werden gehouden. Zo hadden de meeste mode stands allemaal een eigen show. De swimwear show van Asos laat ik je zien, al is het maar een klein filmpje. Het was zo gaaf om de plus modellen te zien met realistische maten:

theBiggerBlog 🌟 Josine (@thebiggerblog) op 

Betty Palmer 

Hoe leuk is het om buitenlandse bloggers te ontmoeten? Op een van de stands verkocht Betty Palmer, de Britse blogger haar signature t-shirts. Als een echte fan vroegen we om een foto met haar! Helaas kon ik geen shirt bemachtigen, mijn maat was al uitverkocht.

theBiggerBlog 🌟 Josine (@thebiggerblog) op 

[showad block=1]


theBiggerBlog.com uses affiliates

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: