web analytics

Curvy Convention in Londen

Curvy ConventionGa jij naar de Curvy Convention in Londen? Op zaterdag 16 mei 2015 is het zover, de Britse beurs voor grote maten.

De Curvy Convention in Londen is een beurs die de focus legt op curvy women oftewel, een beurs voor dames met een maatje meer. Hier kun je helemaal los gaan, er staan verschillende merken en winkels met hun kleding dus volop shoppen. Daarnaast kun je workshops doen en modeshows kijken. Ik ben heel erg benieuwd wat er allemaal te zien en te doen is, maar uiteraard lees je hier een volledig verslag van tegen die tijd!

Ik heb besloten om mijn allereerste tripje naar Londen te combineren met deze beurs. Ga jij ook?

Al zoveel heb ik gereisd, zoveel gezien maar ik ben nog nooit in Londen geweest. De Fashion stad bij uitstek! Eindelijk ga ik er heen, ik heb er zo’n zin in. Helaas ben ik er niet zo lang, dus het plan is om de beurs te bezoeken en zoveel mogelijk winkels. Volgend jaar ga ik er heen om Londen echt te zien, sight seeing als een toerist.

Hopelijk is het een leuke beurs. Naar wat ik gelezen heb staan er veel leuke merken, maar er komen ook een boel plus size bloggers heen die ik al een tijd volg. Het lijkt me erg gezellig om ze te ontmoeten. Het is een leuk initiatief zo’n beurs, het is nog steeds ontzettend jammer dat de Nederlandse beurs Just BiB niet door is gegaan!

Curvy Convention in Londen

[showad block=2]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: