#CurvePower

#CurvePowerVertel, wat was jou ultieme #CurvePower moment? Ik ben benieuwd! Ik vertel je die van mij.

Zoals jullie weten blog ik nu ruim een jaar en er is een boel gebeurd. Als ik terugkijk op 2015 zo aan het einde van het jaar dan kan ik trots zijn op mezelf. Als een plus size fashionista en werkzaam in de modebranche is het me toch gelukt om mezelf te verbazen met theBiggerBlog. Ik heb me nooit gerealiseerd hoe fijn het is mensen te motiveren en inspireren met mijn blog, maar niet alleen hen, ook ik heb mezelf geïnspireerd. Ja, mezelf. Sinds ik mijn blog schrijf en mijn ervaringen deel met jullie heb ik een boel over mezelf geleerd: ik ben blij met mezelf, precies zoals ik ben. Voor mij is dat de ultieme #CurvePower!

#CurvePower

Een tijdje terug vertelde ik je over mijn allereerste photoshoot, dit was bij MS Mode. Alle details en foto’s kun je hier terug zien. Het was zo ontzettend leuk, kijk maar hierboven. Deze foto zegt alles! Op de set bij MS mode vroegen ze me naar mijn #CurvePower momentje, dus wat schreef ik op?

#CurvePower

#CurvePowerGev

Gevraagd worden voor een fotoshoot bij MS. Yes! Zo tof 🙂 

Natuurlijk kreeg ik meer velletjes, hihi. Een ander #CurvePower moment was toch wel dat ik afgelopen zomer genoot van de zon in mijn bikini. Op zich is dat al heel wat, maar ik maakte er ook nog foto’s van! Eenmaal thuis nam ik de stap om ze op theBiggerBlog te plaatsen. Ik schaamde me niet, ik photoshopte niks, ik vond het eigenlijk gewoon oke. Hoe het precies voelt zegt MS mode nu met een filmpje. Zorg dat je het filmpje af kijkt, want de belangrijkste boodschap zegt de beste man helemaal op het eind, en zo is het maar net:

#CurvePower

6 Responses

 1. Margriet

  Josine,

  Ik ben heel blij met jouw blogs. Je inspireert mij om steeds vaker kleding te kiezen die mijn lichaam laten zien zoals het is i.p.v. het te verbergen in vormloos zwart. Het valt mij soms wel zwaar, omdat ik toch best moeite heb met de omvang van mijn buik, maar na zo’n positieve blog van jou, laat ik mijn idee om weer voor vormloos te gaan weer los. Deze zomer heb ik zelfs jurkjes gedragen. Dank je wel voor je inspiratie.
  Margriet

  Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   Lieve Margriet, wat een ontzettend lief berichtje. Dankjewel!
   Fijn om te lezen dat ik je inspireer, dat is ook absoluut de bedoeling. Je wordt alleen maar mooier, zo zie je maar xx Josine

   Reply
 2. Leo Erkelens

  meid, je ziet er prachtig uit!!
  Jammer dat jij niet in het filmpje voorkomt. Dat zou goed staan, dat weet ik zeker. En wellicht een extra reclame methode?? ik zou het eens proberen. ennehh van mij mag je!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: