lente in februari [outfit]

lente in februari [outfit]

Je gelooft bijna niet dat het pas februari is. Een zonnig weekend, zonder jas de deur uit en zelfs lunchen op het terras! Een goed moment voor de eerste look van 2019

Wat is het prachtig weer geweest de afgelopen dagen. Een december baby zorgt er voor dat ik veel binnen ben, deuren en ramen zijn dicht en sommige dagen lijkt het alsof het licht niet aangaat, zo donker. Maar de afgelopen dagen is het heerlijk weer en dus gingen we er op uit. Ondanks dat ik zelf nog niet veel bezig ben met mode of shoppen, heb ik wel al menig webshop doorgespit, want -hallo nacht voedingen! Het mooie weer maakt me zo vrolijk en ik kan dan ook niet wachten tot de lente komt!

De eerste look van 2019 staat dan eindelijk online. Ik heb me voorgenomen te wachten tot dat het goed voelde en dat is nu! Ik had me er niet op gekleed, maar dat is ook niet altijd nodig. Dit was mijn outfit op een zonnige zondag. We gingen als gezin naar Leiden, een prachtige stad en nog mooier wanneer de zon schijnt. Als echt toeristen in eigen land besloten we spontaan met een rondvaart mee te gaan. Wat is dat toch eigenlijk leuk om te doen. Lekker kneuterig maar ondertussen interessant en je leert er ook nog wat van! Op de weg terug naar de auto vroeg ik Dennis foto’s te maken van mijn outfit. Het is best een uitdaging, me leuk kleden en rekening houden met borstvoeding. Eigenlijk draag ik zelden een V-hals of overslag top, ook blouses draag ik niet heel vaak.Terug naar waar het om draait, wat draag ik? Deze jurk is zowaar een zwangerschapsjurk. Ik kocht deze jurk toen ik hoog zwanger was voor deze periode, na de bevalling wanneer ik borstvoeding geef. De jurk heeft een lichte rimpeling in de zijnaad, waardoor mijn buik minder geaccentueerd wordt ondanks de bodycon shape. Dat vind ik nu nog wel even prettig, ik moet nog wel even wennen aan dit nieuwe lijf. De jurk draag ik in maat 20 wat past als een 48 maar zit me eigenlijk iets te wijd. De lichte basis van de jurk is perfect voor lente weer, maar kan ook met zwart gecombineerd worden. 

De lengte van de jurk is ook iets waar ik aan moet wennen. Door deze lengte kan ik wel mooi een 20 denier panty aan, wat vrij dun is en ik mooier vind. Zeker in combinatie met bruine laarzen. De laarzen kocht ik overigens tijdens mijn zwangerschap. Ze zeggen altijd dat je dat niet moet doen omdat je voeten erna groter kunnen worden, maar dusver past alles gelukkig nog. Ik kocht ze in een boetiek en ik had nooit gedacht dat ik ze zou passen. Afgeprijsde laarzen van echt leer, het was een wonder want ze zitten als gegoten!

vest H&M
jurk Dorothy Perkins Maternity
panty zeeman
laarzen boetiekshop
tas primark
zonnebril Kruidvat

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

2 Comments

  • Josine Wille 15 March 2019 12:54

    Wat lief! Dankjewel. Al moest ik ook wel echt even wennen aan die dierenprintjes hoor!

  • Aileen 14 March 2019 16:28

    Mooi om te zien hoe jij toch altijd weer stijlvolle outfits kunt maken, zelfs met panterprint. Love it!

Leave a Reply