lemonade

lemonade

Fierce in geel, kom maar op met die lemonade!

Ken je die quote when life gives you lemons, make lemonade? Een lange tijd vond ik dat nergens op slaan, tot dat ik thuis zat met die zogenaamde zak citroenen! Positief denken is het halve werk toch?


lemonadelemonade


Overal vind je tegenwoordig quotes, de leukste, grappigste maar vooral ook inspirerende woorden. Soms kan het me echt een boost geven. De kleur geel is de trend en dus vond ik deze quote heel toepasselijk op mijn huidige leven. De spreekwoordelijke citroenen heb ik, nu nog even uitvinden hoe ik die lemonade maak dan. Ik moet zeggen, het is een stuk lastiger dan ik had gedacht. Zoals ik eerder schreef, het heeft tijd nodig en die neem ik dan ook. Maar op een dag roep ik:

“I was served lemons but I made lemonade” – Beyoncé

Wist je dat geluk in kleine dingen zit? En niet in een goede baan en veel geld -al vind ik dat het soms best helpt- het zit ‘m juist in die kleine momentjes. Elke dag probeer ik me daar op te focussen en ik moet zeggen, dat gaat best goed. Ik ben een veeleisend persoon maar helaas lukken de dingen die ik van mezelf vraag niet altijd en dat heeft niet zo’n goede invloed. Op die momenten denk ik dan gewoon aan wat er wél goed gaat en dan voel me weer een stuk blijer. Mijn blog is daar natuurlijk ook een onderdeel in, maar jullie reacties maken me altijd weer blij!


lemonadelemonade

lemonade


Ik schreef al eens eerder dat ik meer kleur wil dragen, omdat ik meer thuis zit schiet dat er nog wel eens bij in. Met dit lemon gele jasje maak ik eigenlijk elke outfit fleurig en het zit ook nog eens heel lekker. Ik hou van stoere biker jacks en de mouwen hebben een stoffen inzetstuk, waardoor dit heel prettig draagt. Het jasje draag ik in maat 48 zodat ik er straks ook nog een vest of trui onder kan. Geel en jeans vind ik een perfect combinatie dus zo draag ik het meestal, deze jeans kennen jullie al en is mijn current favorite! 

Deze look draag ik graag en is perfect op van die dagen dat je niet weet wat het weer gaat doen. De carmen blouse die ik hieronder draag ben ik vergeten apart te fotograferen. De top is off shoulder en heeft een smal bandje op de schouders, valt iets wijder maar tailleert wel. Ik ben erg blij met dit model en het is van luchtig viscose gemaakt, dus toen de zon begon te schijnen was dit perfect voor op het Rotterdamse terras.

 

 

biker jack c/o MS mode
top c/o MS mode
jeans River Island Plus
sandalen markt
handtas c/o Top Vintage
oorbellen Zeeman

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

7 Comments

 • yvonne 2 July 2017 23:34

  Ik vind alle varianten van dit jasje erg leuk. En deze heb je weer supergoed gecombineerd!

 • Hanneke 27 June 2017 17:10

  Én ja hoorrrrr… Geel is absoluut niet mijn kleur maarrrreee… Zoals jij het nu hebt gecombineerd ziet het er Súper duper leuk en vrolijk uit…‼️

 • Sammie 26 June 2017 23:10

  Tof jasje, die kleur staat je ook erg goed, geloof dat jij iedere kleur wel kan hebben :)

 • Babs 26 June 2017 18:59

  Wat een mooi jasje en die kleur matcht perfect bij mijn nieuwe handtas!

 • Anne-Marie 26 June 2017 06:35

  Ik zal er nooit aan denken om geel te kopen maar als ik het jou zo zie dragen dan den ik leeeeuuuuuk!

 • Marije 26 June 2017 06:34

  Geweldige look! Tof jasje en top.

 • Maris 26 June 2017 06:26

  Wat een super leuke outfit ❤️

Leave a Reply