country style in legergroen gilet [outfit]

country style in legergroen gilet [outfit]

Als ik iets niet ben is het een country girl, maar vandaag toch een beetje! Een casual look mét hakken en iets met een paard

Ik heb een tijdje getwijfeld of ik dit gilet zou kopen. Het is nu de beste tijd om te shoppen, namelijk uitverkoop. Als je de modetrends in de gaten houd en weet wat er gaat komen, dan kun je vaak de tofste items in de sale scoren. Veel mensen zijn trend volgers en geen trendsetters; dat betekent dat de collecties die voorlopen op de mode dus vaak blijven hangen. Dit giletje is daar een goed voorbeeld van. Dit najaar zien we veel army green maar ook de utility style. Een goede score dus!

utility waistcoat
utiliy waistcoat
utility waistcoat

Je ziet het goed, ik draag dit met blote armen. Ik ben gestopt met denken wat anderen zullen denken.. probeer het ook eens, zou ik zeggen! Vind je het nou echt vreselijk met blote armen, draag er dan een t-shirt onder met een korte mouw. Sla het mouwtje 1 of 2x om voor een stoer effect. Zorg wel dat je er een vrouwelijk tintje aangeeft, anders wordt de outfit iets te mannelijk.

utility waistcoat
utility waistcoat
utility waistcoat

WAT DRAAG IK?

Mango valt erg klein, dus dit verwachtte ik ook van Violeta by Mango. Het klopt, want normaal draag ik maat 46 of 48 van boven en nu heb ik de XL besteld, wat een maat 50 moet voorstellen. Het leuke aan het gilet zijn de touwtjes in de taille. Hierdoor kun je het makkelijk tailleren, waardoor het toch iets meer vorm krijgt. Ik vind dat me altijd net wat leuker staan. Het is gemaakt van een katoen met linnen stof, waardoor het licht kreukt maar niet heel erg. Het draagt vooral heel fijn, zeker bij warm weer.

Onder het giletje draag ik een viscose top. Zo’n basis ding die ik in vier kleuren heb, ik vind het heerlijk zitten. De afgeronde onderkant vind ik ook altijd heel fijn. Het is een XL van de reguliere collectie en past prima. De jeans heb ik al een tijdje en is maat 48. De statement ketting is van Promiss van vorig jaar en geven de outfit iets vrouwelijks, samen met de hakken. Jazeker, hoge schoenen, zelfs in de modder naast een paard..

gilet Violeta by Mango
jeans C&A
schoenen notthesame
ketting Promiss
top H&M
handtas & zonnebril Primark

heb je moeite met iets dragen met blote armen? Laat mij je overtuigen waarom het gewoon kan:

with special thanks to my sister & her horses 
Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply