kwasten veilig vervoeren

kwasten veilig vervoeren

Zo vervoer je je kwasten zonder ze te beschadigen

Als je net zo’n make up junkie bent als ik, dan heb je vast ook mooie kwasten om je make up mee aan te brengen? Gek genoeg is het maar lastig om een goede make up tas te vinden, voor wanneer je een paar dagen op pad gaat. Er zijn koffers, grote etuis maar geen kleine tasjes waar de kwasten in de volle lengte in passen. Ik gebruik meestal een toilettas, maar ben dan toch bang dat mijn kwasten beschadigen. Nu niet meer! Ik vond een oplossing.


kwasten veilig vervoeren


Eindelijk heb ik iets gevonden waardoor mijn kwasten niet lelijk kunnen worden in een toilettas! Ik bestelde het op Ali Expres. Ik weet eigenlijk niet of ze dit ook in make up winkels verkopen? Ik had het nog niet eerder gezien. Het is een lang ding van plastic wat ik ontving. Je kunt het zelf op maat knippen in de gewenste lengte. De breedte past zich vanzelf aan, aangezien het heel smal begint en vrij breed kan uitrekken. Hoe het werkt? Knip het op maat, ik knipte stukken van ongeveer 8 cm. Doe het plastic kokertje over de achterkant en schuif het tot over de haren. Begin niet bovenaan de kwast, want dan beweeg je de haren naar de verkeerde kant!


kwasten veilig vervoeren


Voortaan verpak ik mijn (grote) kwasten dus op deze manier wanneer ik ze mee wil nemen in een normale of kleine toilettas. De ideale manier. Kende jij dit al? Ik gebruik het nu een paar weken en ik vind het echt ideaal.

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

9 Comments

 • Josine Wille 4 March 2017 07:09

  Goede tip, boozyshop! Ga Ik eens proberen, dank je. Liefs Josine

 • Tamara 3 March 2017 14:59

  Op de website van The Boozy Shop vind je enorm veel leuke beautyproducten voor een schappelijke prijs.
  Ook bij Primark kun je leuke beautyproducten kopen. Ik was laatst bij de Primark in Amsterdam en op de begane grond heb je veel cosmetica.
  Vooral de make-upkwasten zijn super.
  Dit voorjaar/zomer wordt er een nieuwe Primark in Hilversum geopend.

 • theBiggerBlog – Josine 17 January 2017 23:16

  Ja he, dat vond ik ook! Het is ook zo makkelijk in gebruik. Liefs, Josine

 • Eva 17 January 2017 14:48

  Wat handig! Dit ga ik onthouden!

 • Yvonne 12 January 2017 21:59

  Dankjewel!

 • theBiggerBlog – Josine 12 January 2017 21:58

  Hi Yvonne, ze heten “Make Up Brush Pen Netting Cover Mesh”
  Liefs, Josine

 • yvonne 6 January 2017 20:05

  handig! Hoe heet het? Is wat makkelijker zoeken op Ali.

 • theBiggerBlog – Josine 4 January 2017 16:03

  Oh echt? Ik had nog nooit van die dingen gehoord :-)

 • Debbie 4 January 2017 12:11

  Jaaaa, handig he? Ik heb zo’n dingen ook al een paar jaar. Besteld bij Boozyshop geloof ik. Ik gebruik ze vooral om ‘wilde’ kwasten goed te laten opdrogen na het wassen.

Leave a Reply