sunday stories: hoi februari

sunday stories: hoi februari

Sunday stories,  wat spookte ik uit in de eerste week van februari?

Ik knipper met mijn ogen en opeens is het alweer februari. De tijd vliegt! Als blogger lees ik natuurlijk ook regelmatig blogs van collega’s. Ik heb zo mijn favoriete websites, waarvan enkele vaak een soort samenvatting van de week schrijven. Toen ik (meer dan) fulltime werkte, was er weinig te schrijven behalve dat ik me de bulten werkte, zo’n twee uur reistijd en af en toe een blog schrijven. Zo zagen mijn dagen eruit, niet heel interessant vond ik het. Nu ik Joos Werkeloos ben, kan ik natuurlijk niet alleen maar leuke dingen doen maar heb wel meer vrijheid.

blog

Zoals je misschien wel gemerkt hebt, probeer ik meer diversiteit aan te brengen in theBiggerBlog. De naam staat natuurlijk met een knipoog naar plus size, door Bigger maar eigelijk betekend dit ‘alomvattend’. Ik ben namelijk zoveel meer dan alleen mode. Ondanks dat het echt mijn grootste passie is, ben ik ook dol op make up en beauty producten en verdiep ik me graag in gezond eten & leven. Ik vond jullie reacties op de inhoud van mijn handtas namelijk echt heel leuk! Dus wat precies de andere onderwerpen zullen zijn, dat ben ik nog aan het uitzoeken. Heb je suggesties voor me of wat zou je eens willen lezen?

Afgelopen week ontving ik de eerste box van StyleTone, binnenkort een review!

werk

De eerste maand van het nieuwe jaar is wat mij betreft echt voorbij gevlogen. Na 2016 had ik niet zo’n zin in een nieuw jaar, maar toch bleek het op de een of andere manier toch een beetje een nieuwe start te zijn. Inmiddels is het alweer februari! Ik vond een toffe vacature online waar ik op reageerde afgelopen week. Ik kreeg een mail terug dat ik in de volgende ronde zit, dus duimen jullie met me mee? Daarnaast kreeg ik deze week een brief van het UWV dat ik langs moet komen voor een gesprek, toch wel heel spannend. Mijn expertise is product development van kleding, pasvorm deskundige en inkoper, dus mocht je een tip hebben dan vind je hier mijn LinkedIn profiel.

werk

fashion is fun

Het voorjaar komt steeds dichterbij. Ik ben dol op de seizoenen en de wisseling ervan, dus natuurlijk kan ik niet wachten tot we weer wat minder laagjes dragen, wat luchtigere stoffen en steeds vaker de zonnebril weer moeten pakken. Dit voorjaar draait het om romantische mode en ik haak helemaal aan, want dat vind ik leuk. Mooie kanten tops, maar ook veel glitter en metallic. Als je me volgt op instagram of snapchat dan heb je al gezien dat ik vorige week gouden laarsjes kocht (naast de zilveren die ik al had) en ook stond mijn post online mijn lichtroze metallic rok, deze vind je hier terug.

golden boots

februari

Op de een of andere manier is dit altijd zo’n drukke maand, of komt het gewoon omdat februari minder dagen heeft? Ik heb veel leuke dingen in het vooruitzicht staan, namelijk op wintersport naar Oostenrijk. Hiervoor wil ik nog een leuke skibroek en een nieuwe zonnebril (op sterkte), waar ik voor op pad ging deze week. Komende week moet ik op pad voor Valentijn, want natuurlijk koop ik een cadeautje voor Dennis. Tja, het is een commerciele bende, maar de liefde vieren vind ik altijd een goed excuus. Ook is mijn moeder jarig, dat cadeautje shopte ik ook afgelopen week maar kan ik natuurlijk niks over zeggen nu.

week 5
Ik heb een zonnebril op sterkte nodig voor wintersport, maar zag toch weer een leuke bril. Wat vind je van deze?

social media

Waar volg je me eigenlijk? Ik ben weer begonnen met snapchat, want dat vind ik altijd zo leuk om te zien van anderen. Ik heb besloten op snapchat verder te gaan in het Nederlands, want instagram en instastories blijven in het Engels. Je vindt me trouwens op beide apps onder @thebiggerblog leuk als je me volgt! Ook mijn Facebook pagina heb ik aangepast. Ik heb de pagina’s gefuseerd, dus nu zijn er geen aparte Nederlandse en Engels pagina’s meer. Tegenwoordig vertaalt Facebook alle teksten automatisch, dus ik post in het Nederland met een extra Engelse link eronder. De naam is dus ook aangepast, maar dit is de link naar de theBiggerBlog FB pagina.

ontspannen

Een woord dat niet bij mij past is dus ontspannen, ik kan dat gewoon niet. Ik ga maar door, altijd. Natuurlijk hou ik dat niet vol, dus ik heb besloten om het wat rustiger aan te doen, zover me dat lukt. Zo hoef ik van mezelf niet meer heel vroeg (7 uur) op te staan wanneer ik laat naar bed ben gegaan. Laat slapen betekent namelijk dat ik nog van alles aan het doen ben, mijn blog, mijn cv updaten, mijn huis opruimen, struinen naar vacatures enzovoorts. Ik hang zelden op de bank voor de tv, dus mijn slaap en rust moet ik beter inplannen. Daarnaast ben ik weer begonnen te lezen, weet je dat ik daar eigenlijk helemaal niet van hou? Het boek waar ik in begonnen ben afgelopen zomer (!) ben ik weer aan het lezen en het is zo ontspannend. Ondanks dat het een mega spannend boek is haha!

nieuwe collecties & vloggen

Afgelopen maandag ging ik naar de Just BiB beurs in Amsterdam, waar ik de najaarscollecties heb mogen bekijken. Op deze beurs staan (bijna) alle plus size labels en het is dan altijd weer zo tof om alles te bekijken. Natuurlijk heb ik een boel gevlogd, hopelijk kan ik deze snel online zetten. Ik ben nog niet zo’n expert he, dus het editten kost wat tijd. Wat vinden jullie eigenlijk van vlogs & videos? Ik ben benieuwd, mijn plan is om vaker te vloggen, maar ook dat roep ik nu al een jaar. Vertel, wat vinden jullie?

zoey

En vandaag? Bloggen & nieuwe foto’s maken! Fijne zondag allemaal 

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

8 Comments

 • yvonne 5 February 2017 23:17

  Ik hou wel van vlogs maar niet te lange. Zo rond de 15-17 min is lang zat. Lookbooks, recepten, en nieuwe ervaringen of reviews vind ik leuk maar ook shoplogs en ochtend en avond/make-up/huidverzorgingsroutines in blogs of vlogs. Of diy’s of lifehacks. En wat doe je met kleding en schoenen die je niet meer draagt? Als je daar een artikel over zou schrijven van wat je daarmee doet of misschien een blogsale houd, dat zou ik erg leuk vinden.

 • theBiggerBlog – Josine 5 February 2017 21:55

  Hi Nancy, ja vind je het leuk!? Ik ben echt zo fan, maar niet iedereen is het met me eens hihi

 • theBiggerBlog – Josine 5 February 2017 21:55

  Dank je! Duim, duim, duim. Bedankt ook voor je vlog input, tja, het blijft een geduldige bezigheid he? Ben ik ook niet zo goed in, haha!

 • Anne-Marie 5 February 2017 20:02

  Succes met de vacature, hopelijk wordt het wat. Als ik eerlijk ben kijk ik niet zo graag vlogs. Heb er gewoon het geduld niet voor en ik lees liever.

 • theBiggerBlog – Josine 5 February 2017 19:03

  Ja he, haha, ik moet nog even wennen aan wat wel of niet interessant is om te schrijven hihi! Oh wat ontzettend leuk Debbie, waarin (voor jezelf beginnen)? Ik ben benieuwd!

 • Debbie 5 February 2017 18:32

  Zo, dat was een drukke week! Ik moet even teruglezen om te kijken waar ik op wil reageren haha. Ik hoop dat het wat wordt met die vacature, toi, toi, toi!
  Ik vind je vlogs en je filmpjes leuk, dus ga zo door ;-)
  Ik begin zelf deze week met een training: How to become a kickass VA. Spannend! Heb plannen om minder te gaan werken en voor mezelf te gaan beginnen :-D

 • Nancy 5 February 2017 18:23

  En een netpanty onder je jeans! Gaaf!

 • Margo 5 February 2017 14:44

  Leuk om te lezen dit Josine :) Ben benieuwd of het wat wordt met je baan! Ik duim zeker voor je! Knap dat je doorzet met lezen terwijl je het niet leuk vindt hahahah!

Leave a Reply