herfsttinten & laagjes [outfit]

herfsttinten & laagjes [outfit]

De wintertijd is in gegaan maar echt koud is het nog niet. Wel grauw en guur, dan vind ik het fijn om laagjes te dragen. Herfsttinten gecombineerd met winters wit was mijn outfit afgelopen weekend

Tijdens de overgang van zomer naar winter hebben we dat fijne tussenseizoen, waarbij het altijd weer de vraag is, wat moet ik aan? Om overal maar rekening mee te houden, draag ik graag laagjes. Zo doe ik wat uit wanneer het warm is, wat aan als het toch opeens koud is buiten. Ik kan haast niet geloven dat het al bijna november is, want echt koud is het nog niet. Van top tot teen in laagjes, want in deze tijd van het jaar vind ik een hoed, baret of stoere beanie ook ideaal. Weer of wind, het beschermd je en verdoezelt ook mooi de bad hair days. Dit was een outfit die ik dit weekend droeg. Een beetje fashion, een heleboel comfort. De juiste balans.

Het is grappig om te zien hoe mijn style hetzelfde blijft, maar hoe ik het tegenwoordig anders draag. Toen ik net begon met bloggen vond ik het belangrijk om echt fashion te laten zien. Heel gaaf, heel leuk, maar ook ontzettend intensief. Het zijn namelijk niet altijd alledaagse outfits of combinaties. Express yourself, dat vond ik het. Heerlijk om de perfecte items te vinden die een look helemaal compleet maken. Zoeken naar laatste hippe kledingstukken of accessoires in mijn maat -en bij het vinden dan een enorme kick krijgen. Dat is niet helemaal weg, ik volg nog steeds de mode trends, want dat is mijn passie. Ook vind het super om toffe looks te combineren. Toch ben ik in de loop der jaren andere looks gaan laten zien. Ik beweeg niet meer hemel en aarde voor die ene perfecte foto. Tegenwoordig draag ik de outfits die ik heel leuk vind, maar ook comfortabel, iets waar ik de hele dag me prettig in kan voelen. Op een enkele (te) hoge hak daargelaten.

najaarstrends

Eén van de najaarstrends is het dragen van laagjes. Dit zien we altijd wel, maar dit seizoen is het net even anders. Een groot chunky vest over een jurkje kan prima. Dat de lengtes verschillend zijn maakt niks uit. Zo staat zo’n vest ook heel leuk op een lange jurk of rok. Of op de klassieke manier, gewoon op een broek. Western details is ook iets wat je nu veel ziet. Hier draag ik western enkellaarsjes met een smalle neus, waardoor het wat minder grof oogt. Om mijn enkel draag ik een schoen accessoire, namelijk een bandje met studs. Dat maakt het net even stoerder! Ook in mijn ceintuur zie je de Western style terugkomen door de dubbele bewerkte gespen. Zo zie je maar, trends kunnen in kleine nuances zitten als sierraden en combinaties van je outfit.

wat heb ik aan?

Deze hele outfit komt van Happy Size vandaan, onderaan vind je alle links naar de items die ik draag. Ik schrijf regelmatig blogs voor deze webshop. Hier verkopen ze heel veel verschillende plus size merken, vanaf maat 42. Er zijn verschillende prijsniveaus, maar daardoor ook ontzettend veel keuze! Ze verkopen ook hun eigen labels, daar draag ik deze outfit van. Het vest is maat 48/50 en is roomwit, ik hou van winters wit en draag het heel graag met andere zachte tinten. Sowieso ben ik een groot fan van vesten en dan het liefst oversized en met zakken. Het jurkje heeft een print in herfsttinten maar de basis is zwart. Het is een aansluitend model van boven en loopt wijder uit; dit vindt ik het ideale model. Dit is maat 48 en valt normaal. Onder de jurk draag ik een top van tricot met een kanten kraag die heel comfortabel draagt. Dit is maat 46 en valt normaal. Met deze combinatie krijgt de jurk een andere look.

Tricot jurkjes draag ik heel graag maar ik vind wel dat er altijd wat mist en daarom draag ik het graag met een ceintuur. De ceintuur heb ik echt al jaren en past nu heel goed bij de Western trend. Zo zie je maar, wie wat bewaard die heeft wat. Ook moet ik dus nog steeds naar de kapper, wat een drama, dus echt blij met mijn coupe-de-troep ben ik niet en dan is een hoed mijn beste vriend. Zeker in deze tijd met zoveel luchtvochtigheid krijg ik zulk slap en pluizig haar, dus die hoed die zul je vaker zien.

vest c/o Happy Size Sara Lindholm
top c/o Happy Size Angel of Style
jurk c/o Happy Size, angelofstyle
ceintuur river island plus
laarsjes
van haren
panty snagtights

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

2 Comments

  • Josine Wille 11 November 2019 23:17

    Hi Jesse, dankjewel! Die is al heel oud, volgens mij van Sacha! Liefs Josine

  • Jesse 8 November 2019 15:56

    Super leuke outfit! Waar komt je schoen accessoire vandaan?

Leave a Reply