herfst in Amsterdam

1234
herfst in Amsterdam
1borg jas Sara Lindholm via Happy Size
2lange trui zeeman
3snagtights 50 den
4laarzen zara

Overal de sfeer van herfst, een waterig zonnetje en prachtige kleur bladeren. Het is herfst in Amsterdam

Tijdens een bliksembezoek naar Amsterdam maakte we deze foto’s. Ik kan me niet herinneren wanneer ik er voor het laatst was maar merkte dat ik het fijn vond om weer eens op pad te zijn. Het was erg rustig en daardoor leek de stad nog mooier. Toch gaf die rustige sfeer me ook wel een droevig gevoel. De pandemie heeft een flinke impact op het leven maar ook op alles wat zo normaal lijkt te zijn.

Het zijn soms de kleine dingen die het doen. Ik merk dat wanneer ik moeite doe voor mijn uiterlijk -iets wat ik altijd kon waarderen- dat ik ook positiever in mijn schoenen sta. Een lichtpuntje is wat we allemaal wel kunnen gebruiken tijdens deze pandemie en roerige tijden. Hoe verleidelijk het ook is om lekker in een makkelijke broek en wijde trui achter mijn laptop te ploffen, het versloft me. Dat is niks voor mij en toch gebeurd het en dat wil ik voorkomen. Als ik mezelf ben, dan ben ik veel blijer.

foto’s door Esmee | Luxblog

thebiggerblog, Josine Wille, plussize blog, plussize blogger, influencer, content creator, borg jas, borg coat, faux fur coat, off white coat, 2020 winter coat, warm fuzzy coat, plussize coat, plussize borg coat, plussize borg jas, nep bont jas, grote maten jas, goedkope jas, crèmekleurige jas, jas creme, jas off white, off white coat plussize, size 20, size 22, maat 48, maat 50, happy size, Sara lindholm, grote maten jas, grote maten kleding, fashion Inspo, Pinterest, Amsterdam, keizersgracht
thebiggerblog, Josine Wille, plussize blog, plussize blogger, influencer, content creator, borg jas, borg coat, faux fur coat, off white coat, 2020 winter coat, warm fuzzy coat, plussize coat, plussize borg coat, plussize borg jas, nep bont jas, grote maten jas, goedkope jas, crèmekleurige jas, jas creme, jas off white, off white coat plussize, size 20, size 22, maat 48, maat 50, happy size, Sara lindholm, grote maten jas, grote maten kleding, fashion Inspo, Pinterest, Amsterdam, keizersgracht

wat draag ik?

Deze jas is mijn tweede thuis! Toen ik de jas online zag was ik op slag verliefd. Ik draag momenteel heel veel lichte tinten en deze jas past overal bij, in kleur maar ook qua style. Het staat leuk op een jeans, maar ook op een lange jurk. Zelfs zo eentje waarbij de jurk langer is dan de jas, maar dus ook bij een korte jurk als deze trui-jurk. De jas valt ruim, draagt licht en is vooral warm. Hier draag ik maat 50 en past me precies; van boven zit het ruim genoeg om er een trui onder te dragen en op de heupen past het goed dicht.

hou je niet van lichtgekleurde jassen? Deze jas is er ook in zwart!

Onder de jas draag ik een trui als jurk, die gemaakt is van gemêleerd breisel en ik draag maat 48, deze valt heel ruim. Het liefst draag ik een panty van 40 of 50 denier, zodat je nog een beetje huid er doorheen ziet, zonder dat het echt bloot oogt. Deze panty is van snagtights, één van mijn favoriete merk pantys want ze hebben een enkele naad op de achterkant. Dit voorkomt schuren en blijft goed op z’n plaats zitten. De laarzen die erbij draag kocht ik vorig jaar bij Zara – en ja het verbaasde mij ook dat ik ze pas! Omdat ze nog een beetje strak zitten op mijn kuiten ben ze aan het indragen.

jas Sara lindholm c/o Happy Size
trui zeeman
panty snagtights
laarzen zara

lees ook: mijn favoriete plussize panty tot maat 64 (die ook nog eens heerlijk zit)

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like