Haunted Castle

Haunted Castle

Spookachtig eng op Haunted Castle tijdens Halloween

Afgelopen vrijdag ging ik griezelen in Halloween sferen! In het pikkedonkere bos, met verlichting en vooral veel spinnenwebben en doodskisten bezochten we spookhuizen. Creepy! Natuurlijk nam ik mijn camera mee en maakte ik foto’s. Het was allemaal zo goed geregeld, het was mooi gemaakt en vooral.. heel eng. Precies zoals het bedoeld was.


Haunted Castle Haunted Castle


Ik had ergens gelezen over Haunted Castle maar wist eigenlijk niet wat ik kon verwachten. Toen m’n vriendinnetje vroeg of ik mee wilde zei ik meteen ja, want een verkleedpartijtje is altijd tof! In het ergste geval waren we de enige, maar dan herkende toch niemand ons, haha. We waren niet de enige, er kwamen zulke enge creatures voorbij. De sfeer was helemaal perfect.


Haunted CastleHaunted Castle


Overal mysterieus licht, dikke mist en vooral het pikkedonker was een geweldig effect. Overal hoor je gillende mensen, want er zijn vier spookhuizen op het terrein. Af en toe hoor je een kettingzaag, of spookgeluiden uit de bosjes komen. De planten zitten vol spinnenwebben, er liggen doodskisten her en der en er staan bankjes met een haardvuurtje waar je kunt zitten. Ook is er genoeg te eten en te shoppen op het terrein, wel helemaal in style.


Haunted Castle
er was ook een toneelstuk dat werd opgevoerd

Haunted Castle


De mensen die hier werken zijn allemaal vrijwilligers en gaan helemaal op in hun rol! Mensen die gillend uit de bosjes komen rennen, mannen met kettingzagen die je achterna komen, handen die je opeens aanraken en mensen die zwijgend op je af komen lopen. Geen kik geven ze, bloedserieus blijven ze. Soms echt eng, je weet nooit wie er achter zo’n masker zit.


Haunted CastleHaunted Castle


De spookhuizen zijn erg leuk, echt een aanrader! Ik ben er eigenlijk niet zo van, ik vind echt alles eng en zeker in het donker ben ik geen held. Overdag is het leuk voor de kids, maar ’s avonds is het 16+ en dat begrijp ik wel. Je betaald entree, of je koopt kaartjes inclusief toegang tot alle spookhuizen. Dat laatste kochten wij, wat was dat gaaf! We hebben echt gegild en vooral erg gelachen.


Haunted Castle

tip koop je kaartje online, scheelt een boel geld!

 

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply