plisse, leer & grey jeans [outfit]

plisse, leer & grey jeans [outfit]

Eén van de beste basics, een grey jeans. Ik style het op mijn manier met een vrouwelijke plissé top en stoere biker gilet van leer

Vorige week kreeg ik een pakketje thuis gestuurd van miss etam. Het was zo gaaf ingepakt, geheel in jeans. Wat er in zat was dus geen verrassing, een spijkerbroek. Ik mocht een jeans testen en ik ging voor een grey jeans, oftewel een grijze spijkerbroek. Een stoere broek met skinny fit, ik vertel je er meer over.

miss etam, Bandolera, thebiggerblog, primark, 2015, plussize blog, plus-size blogger, grote maten, grey denim, grijze jeans, skinny fit, maat 48, maat 50, leather waistcoat, leren gilet, grote maten mode, plisse top, dare to wear, streetstyle, josine, Chelsea boots
miss etam, Bandolera, thebiggerblog, primark, 2015, plussize blog, plus-size blogger, grote maten, grey denim, grijze jeans, skinny fit, maat 48, maat 50, leather waistcoat, leren gilet, grote maten mode, plisse top, dare to wear, streetstyle, josine, Chelsea boots
miss etam, Bandolera, thebiggerblog, primark, 2015, plussize blog, plus-size blogger, grote maten, grey denim, grijze jeans, skinny fit, maat 48, maat 50, leather waistcoat, leren gilet, grote maten mode, plisse top, dare to wear, streetstyle, josine, Chelsea boots

De grijze spijkerbroek is zo’n tijdloos model en kleur, dat je het een basic kunt noemen. Het is eigenlijk een zwarte denim die helemaal is afgewassen tot licht grijs. Je ziet dus nog plekken waar het donkerder is en plekken waar het heel licht is. Dit combineert eigenlijk met alles, maar ik koos voor deze look een zwart-wit look.

Ik kijk er altijd tegen op om een nieuwe spijkerbroek te vinden. Het betekent vaak veel verschillende broeken aantrekken, ongelukkig in een pashokje en weer denken dat het allemaal aan jou ligt. Toen miss etam vroeg om een jeans op te sturen was ik dus een beetje zenuwachtig, zou deze wel passen? Op basis van mijn heupomvang ontving ik een spijkerbroek in maat 48.

step out of your comfort zone & dare to wear

De broek past precies, iets te precies in de taille, maar na een half uur zat de jeans erg lekker. Hieronder een foto van mij totaal out of my comfort zone. Ik heb flinke heupen en ik vind dat mijn dijbenen erg opvallen in een lichte broek. Daarom is het zo leuk om dit eens te proberen! Een broek die ik eerder niet snel zou kiezen, maar nu na het passen toch zal dragen.

miss etam, Bandolera, thebiggerblog, primark, 2015, plussize blog, plus-size blogger, grote maten, grey denim, grijze jeans, skinny fit, maat 48, maat 50, leather waistcoat, leren gilet, grote maten mode, plisse top, dare to wear, streetstyle, josine, Chelsea boots
miss etam, Bandolera, thebiggerblog, primark, 2015, plussize blog, plus-size blogger, grote maten, grey denim, grijze jeans, skinny fit, maat 48, maat 50, leather waistcoat, leren gilet, grote maten mode, plisse top, dare to wear, streetstyle, josine, Chelsea boots

wat draag ik?

Ik koos voor een skinny model, maar er zijn nog veel meer pasvormen te krijgen. Je vind ze allemaal in de winkel, maar ook in de webshop online. Deze jeans is maat 48 en de lengte valt ook goed bij mij; ik ben 1,70 m en draag het met een omslag. Er onder draag ik Chelsea enkellaarsjes, die echt overal goed bij staan.

Zoals ik al aangaf vond ik het spannend om zo’n lichte jeans te dragen, dus draag ik erop een lossere top. Dat vind ik fijn. Deze heeft plissé inzetten aan de zijkant, iets waar ik dol op ben! Om het geheel toch wat stoerder te maken, want dat is meer mij, draag ik erop deze leren gilet. Ik ben benieuwd wat je van mijn outfit vind.

leren gilet Bandolera
top Primark
jeans c/o miss etam

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

8 Comments

 • admin 19 February 2015 10:21

  Dankje Marc! Ieder z’n mening, een vaal zwarte jeans is niet iedereen z’n favoriet. Bedankt voor je compliment! ♥ theBiggerBlog – Josine

 • Marc 18 February 2015 23:24

  Zoveel mensen, zoveel meningen; het model is prima, maar een vaal-zwarte jeans…. nee niet charmant. Hetgeen ik wel van het model vind, ik ben dol op dames met een +! Blij dat er vrouwen zijn die zich er aantrekkelijk bij voelen, want dat straal je uit, en terecht!

 • admin 16 February 2015 11:03

  Teamwork Nicole ♥

 • Nicole 16 February 2015 11:01

  Super stoere set!!!

 • admin 16 February 2015 10:09

  Dank je Marian! Dat postkantoor ken ik.. Nu je het zegt, ga ik er maar snel even heen :-)
  Ben benieuwd hoe de grijze jeans je staat hoor, shopze ♥ theBiggerBlog – Josine

 • admin 16 February 2015 10:08

  Thanxx Louise ♥

 • louise 16 February 2015 10:04

  vind hem super bij je staan! heb hem gedeeld op mijn facebook mgv! xxx

 • Marian 16 February 2015 09:03

  Ziet er goed uit!
  Heb al eerder Jeans van Miss Etam gehad, met wisselend succes.
  Ben nu al n tijdje op zoek naar een grijze jeans dus van t weekend maar eens gaan passen bij Miss Etam (dat gewurm in die pashokjes haat ik maar n broek die niet past terug brengen naar t postkantoor vergeet ik soms zomaar)

Leave a Reply