how I got my groove back

how I got my groove back

Heel eventjes voelde ik me als vanouds, helemaal mezelf. Fashion kan dat met mij doen, het gevoel like I got my groove back en wat voelde dat goed!

Terwijl ik deze outfit aantrok merkte ik dat er iets veranderde in mij. Ik werd blij, enthousiast en liep naar de spiegel. Het is lastig te omschrijven, maar voor het eerst in een heel lange tijd zag ik de oude ik. Letterlijk, want deze look is compleet ‘mijn’ style. Voordat ik blogde was ik altijd al een groot fan van jurkjes en rokjes met skater-shape, net zoals die ik hier draag. Toen ik mezelf zo zag in de spiegel werd ik blij, ik vond mezelf er goed uitzien en de look helemaal geweldig! Ik realiseerde me dat ik dit echt ben. Iets waar ik onbewust naar op zoek bleek te zijn.


how I got my groove back got my groove back got my groove back


De laatste tijd denk ik veel na over mijn blog, over social media en het effect dat het op me heeft. Over collega’s, over gebeurtenissen en dan vraag ik mezelf wel eens af: “word ik hier nu wel echt een blijer mens van?”. Doordat deze gedachtes steeds vaker door mijn hoofd gingen, ontstond er ook het idee om te stoppen met alles. Het idee bleef niet hangen, ik ben of te verslaafd of de passie is nog steeds te sterk om blogs te willen delen met jullie. Zo’n moment waarin je echt jezelf even terug ziet na een burn out kan zoveel doen, het was zo powerful. 

“she remembered who she was and the game changed” – Lala Deliah

Toen ik voor die spiegel stond bedacht ik me dat mijn blog me ontzettend veel heeft geleerd en gebracht. Het heeft me ook geleerd om uit mijn comfort zone te stappen en zo regelmatig iets anders te proberen. Ik hou wel van een uitdaging en dat zie je dan ook wel terug in de outfits van de laatste jaren [2017 // 2016 // 2015]. Als men vraagt wat is jouw style dan kan ik daar nooit echt antwoord op geven, ik ben echt een fashion toverbal, ik verander steeds weer. Samenvattend noem ik het vaak casual preppy, maar deze look vind ook een goed voorbeeld van mijn style. Mee eens?


got my groove back got my groove back got my groove back


Het lakleren jack is van DIDI en ik draag maat XXL, wat prima past. Shop your shape, not your size. Dit is de grootste maat die ze voeren en het gebeurt vaker dat ik de items gewoon pas met maat 48. De blouse kocht ik onlangs in maat 20, de grootste maat en zit heerlijk. Broderie vind ik zo’n schattig stofje, één van mijn favoriete trends van komende zomer! Het rokje is al een oudje en is ook een beetje kort, dus daar draag ik een extra broekje onder. Daarom moest ik ook zo lachen, er kwam net een rondvaartboot langs.. oops!

jack c/o DIDI
blouse & rokje primark
panty c/o yours clothing
laarzen river island
handtas zara

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

14 Comments

 • Josine Wille 22 March 2018 23:54

  Dankjewel! Zo voelde ik me ook <3

 • Anne-Marie 22 March 2018 20:14

  Jaaaaa, dit soort outfits staan je fantastisch. Je straalt ook helemaal

 • Josine Wille 22 March 2018 16:04

  Dank je Jesse!

 • Josine Wille 22 March 2018 16:04

  Wat lief, dankjewel! Ik ken mijn eigen style wel, maar door mijn blog heb ik zoveel mogelijkheden om andere dingen te proberen door samenwerkingen. Dat ik eigenlijk zo vaak ‘out of the box’ zat te denken. Het afgelopen jaar met mijn burn out hielp daar ook niet in mee, dus mezelf zien was even heel fijn :-) Ben je maar zo klein, dat had ik trouwens niet gezien aan je foto’s :-D

 • Josine Wille 22 March 2018 15:59

  Klopt ook eigenlijk wel hoor, zit er over te denken om te stoppen. Maar heb besloten het gewoon wat rustiger aan te doen :-) xx

 • Josine Wille 22 March 2018 14:55

  Hi Rosita, wat leuk om te lezen! En fijn dat je je goed voelt in je eigen lijf. Een kledingmaat heeft daar inderdaad niks mee te maken ❤️ Liefs, Josine

 • Rosita Elise 21 March 2018 21:29

  Wat een super leuke outfit meid! Ik kom je blog nu voor het eerst tegen en ik vind je echt zo lekker spontaan over komen! Ik ben zelf ook wat “steviger” en ook ik word steeds zelfverzekerder met mijn eigen lichaam op de foto zetten! Ik kan een voorbeeld nemen aan jou want wat straal jij zeg!

  Lieefs

 • mirjam 18 March 2018 22:32

  Staat je echt heel mooi!!

 • Marijke 18 March 2018 08:51

  Vind je outfit echt super mooi. En je straalt helemaal, duidelijk echt jouw stijl. Al moet ik zeggen dat ik al jouw outfits fantastisch vind!

 • yvonne 16 March 2018 15:49

  Laf deze outfit. ik Willem!!

 • Jesse 15 March 2018 22:44

  Wat een te gekke outfit!! :)

 • Jesse 15 March 2018 22:44

  Wat een te gekke outfit!! :)

 • sammie 15 March 2018 19:08

  Ik schrok even, dacht even dat je wilde stoppen met bloggen! Vind je outfits juist altijd zo leuk en je artikelen leuk om te lezen!
  Toffe outfit, hij is stoer en vrouwelijk tegelijk :)

 • Sheila 15 March 2018 15:04

  Je ziet er fantastisch uit! En eigenlijk bijzonder om te lezen dat je nog niet geheel uit je eigen stijl was, ondanks de vele outfits die ik hier voorbij heb zien komen. Leuk om te lezen dat je daar nu je weg in hebt gevonden.

  Ik heb altijd een eigen stijl gehad en trek me weinig aan van fashion. Ik ben gek op overknees sokken en draag ze al sinds mijn 16e eigenlijk. Met name in de winter trek ik ze vaak aan. Ook al zijn ze jaren nooit in de mode geweest. Dat betekende alleen dat het me moeite kostte om ze te kopen. De overknees laarzen zijn dan weer niet mijn ding. Is ook een ramp om goede te vinden als je 1.50 bent, overigens :)

Leave a Reply