glitter & jeans

glitter & jeans

Mijn nieuwe motto “when in doubt, just add glitter” want elke dag is een feestje!

Mijn nieuwe lijfspreuk voor 2017, meer glitter dus meer stralen. Ik ben best ouderwets, glittertjes zijn toch alleen voor feestelijke gelegenheden? Niet in 2017, dat jaar wordt een feestje en dat moet gevierd worden. Dus ik ga vaker mijn outfits combineren met de ‘feesten en partijen’ items uit mijn kast, meer glitter. Waarom niet? Het lijkt me een goed plan, doe je met me mee?


Happy 2017


Door items met glitter te combineren met jeans, maak je het al snel een stuk minder gekleed. Deze jeans had ik nog in de kast en het leek me ontzettend gaaf om te dragen met de fishnet panty. Deze zie je nu echt overal en ik vind het zo samen echt ontzettend gaaf en draag het regelmatig. Ik hou dan ook wel erg van de gatenkaas jeans. Ik vind een spijkerbroek heerlijk zitten, mits de juiste pasvorm. Het combineert prima met alles. Misschien een beetje koud in de winter, maar dat heb ik er wel voor over. Ik draag er een simpele coltrui op met daarover een geborduurd vestje. Zo schattig. Dit is natuurlijk een perfect vestje voor een feestelijke look, maar zo met jeans krijgt het opeens een heel andere look.


glitter & jeansglitter & jeans

glitter & jeans


Het vestje is echt zo’n item wat ik vroeger in mijn kast zou hebben hangen ‘voor die ene gelegenheid’ maar nu niet meer. Wanneer je het op de juiste manier combineert kun je het prima het hele jaar dragen. De hoed shopte ik van de week en is het perfecte maatje, niet te groot en niet te klein. De open schoenen zijn toch niet iets voor elke dag hoor, al zitten ze wel heel erg lekker! Deze shopte ik tijdens de Curvy Corner markt in Keulen van Nicole, de Duitse blogster van KurvigSchon.

vestje c/o Yours Clothing
top H&M
hoed New Yorker
panty c/o Yours Clothing
handtas Kruidvat

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

6 Comments

 • Rochella 2 January 2017 19:55

  Love deze outfit. As usual you nailed it girlfriend!

 • Wendy 2 January 2017 18:33

  Wauw mooi jasje in combinatie met de jeans en de leuke schoenen toffe look. Van de visnetpanty’s houd ik niet zo. Je staat beeldig met deze kleren.

 • Yana 2 January 2017 12:36

  Die panty’s maken de look helemaal af! Je straalt.
  Gelukkig nieuwjaar :)

 • Debbie 2 January 2017 11:25

  Ik vind het een hele leuke look! Maar die fishnets, dat kan toch nog niet lekker zitten bij je tenen?

 • theBiggerBlog – Josine 2 January 2017 11:04

  Hi Jenn, dankjewel! Jij ook een heel gelukkig nieuw jaar! Spetterend 2017, Liefs Josine

 • Jenn 2 January 2017 10:39

  Leuke look, staat je erg goed! Gelukkig nieuwjaar :)

Leave a Reply