Fox Factor

Fox Factor

Dit is het nieuwe (plus size) jeans label, Fox Factor

Een leuk nieuwtje in modeland, er is een nieuw merk op de markt genaamd Fox Factor. Het nieuwe jeans merk! Ik ben ontzettend benieuwd naar hun items, de pasvorm en de prijzen. Het is een Belgisch merk. In de blog van Marianne Nykjaer las ik over dit nieuwe modemerk en dat wilde ik natuurlijk graag met jullie delen. Voor alsnog wordt het merk alleen online verkocht, maar hopelijk ligt het op korte termijn ook in de winkels. Hou de website (of social media) in de gaten voor meer informatie.

de collectie

Op dit moment worden er 6 verschillende jeans aangeboden. Ik ben natuurlijk al helemaal fan, want het zijn geen standaard clean denims. Nee, het zijn stoere broeken. Dit is mijn favoriet! Mijn voorkeur heeft de slim of skinny jeans. Deze broeken schijnen perfect aan te sluiten op de curves, dus niet meer al die ruimte achter in de rug terwijl de broek goed zit op de heupen. Dat beloven ze. Ik heb het nog niet kunnen testen, maar ben heel benieuwd. De andere shapes vind ik ook heel gaaf, maar doorgaans passen mij die niet altijd goed. Wie weet nu wel! Wil je meer bekijken, dan kun je hier klikken om het lookbook te bekijken.


Fox Factor
miami slim fit

De maten lopen van EU 40 tot en met maat 50, al verwacht ik dat dit best ruim zal vallen. Stiekem vind ik het dus wel heel erg jammer dat het niet een merk is die alle maten bediend, dus van bijvoorbeeld maat 36 tot en met maat 50. Het is een keuze. Ik ben al lang blij dat het een merk is die toffe jeans verkoopt in grotere maten, want dat hebben we echt nodig. Wat is op dit moment jouw favoriete jeans merk? En welke shape draag jij het liefst, ik zoek nog leuke tips.


Fox Factor


Natuurlijk kan ik niet wachten om zo’n jeans te proberen! Ik ben heel erg benieuwd naar de pasvorm. De modellen zien er te gek uit en hopelijk breiden ze de collectie snel uit.

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply