floral summer

floral summer

De zomer is hier en niet zo’n beetje ook! De één na de andere warme dag vraagt om luchtige outfits

In dit blog zie je twee verschillende outfits die perfect bij elkaar passen. Daarnaast ook twee totaal verschillende vrouwen, met een andere maat en lichaam. Samen met de Amerikaanse Beck van Manfattan.com maakte ik foto’s van onze gecoördineerde look. Wat hebben we een lol gehad want twinning is winning! 

Natuurlijk ben ik ook zo’n typische Nederlander die zeurt over het warme weer. Toch ben ik ontzettend blij om in Nederland te wonen met alle vier de seizoenen, ik kan elk seizoen waarderen. Toch zijn de zomers soms lastig, ik transpireer snel, hallo zweetsnor en ik kan niet heel goed tegen de felle zon. En toch.. heeft ook dit seizoen haar charmes. Dat gezweet en gepuf maakt me soms best onzeker, ook de putten en blote benen en armen hoor. Body positive is een mind set en ook die van mij laat me wel eens in de steek. Mijn oplossing? Ik doe wat extra moeite voor een leuke outfit!


floral summer

floral summerfloral summer


De top is gemaakt van een geweven stof zonder stretch. Ik was even bang dat dat nooit zou passen, maar de top loopt iets wijder uit waardoor het prima past. Ook zijn de armsgaten niet zo groot, waardoor het mooi afsluit en ik er geen hemdje onder hoef te dragen. Dit is een maat 3 en het is gemaakt van viscose en draagt dus heerlijk luchtig. De shorts draag ik een maatje groter, want ik wil dat dat wat ruimer zit en is dus maat 4. Het is gemaakt van lyocell, nog zo’n ontzettend comfortabele stof die ik graag draag ik de zomer.

Aan de voorkant heb ik de top in de tailleband gestopt en licht gebloesd. Hierdoor zie je de ceintuur goed, wat ik een leuk detail vind. Doordat het broekje wat losser zit, in combinatie met de brede ceintuur, wordt mijn buikje verdoezeld. Achter heb ik de top uit de tailleband gelaten, zodat het netjes valt. Ik ben dol op matchen van mijn kleding dus deze koraal kleurige espadrilles passen er perfect bij! Vrouwelijk en toch heel comfortabel, perfect voor de zomer. Deze hoed draag ik heel graag, heerlijk tegen die felle zon en maakt elke outfit net even anders.

 

top c/o Belloya
shorts c/o Belloya [shop hier]
jurk van Beck c/o Belloya
espadrilles Tommy Hilfiger
hoed C&A

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

3 Comments

  • Jenn 11 July 2018 11:26

    Leuke outfit, staat je goed!

  • Sammie 10 July 2018 17:57

    Leuke foto’s en die top is heel tof, vind de print en de kleuren erg mooi! Staat je goed en een heerlijke outfit voor deze warme dagen!

  • Hanneke 10 July 2018 14:23

    Super geworden‼️Leuke outfits…..

Leave a Reply