fashion recap: mei 2017

fashion recap: mei 2017

Zoals elke maand laat ik je de looks zien, Mei 2017 is voorbij gevlogen

Wat is de tijd snel gegaan en wat was het weer veranderlijk. Van lente weer naar zomer zon, veel vrije dagen en nieuwe outfits. Ik ben benieuwd welke look jouw favoriet is?

windkracht 8

Weet je nog, de dagen dat niet de mussen van het dak vielen? Voelt alweer als een tijdje geleden he? Deze outfit droeg ik begin van de maand en het waaide die dag echt zo ontzettend hard. Toch maakten we foto’s, voor zover dat lukte. Deze jurk is nog steeds mijn favoriet en heb ik ook gedragen met een zwart wielrenbroekje eronder. De print vind ik zo leuk en de uitlopende mouwen vind ik ook erg tof, het jurkje is van viscose dus kan prima wanneer het warm buiten is. Ik draag het met open schoentjes en soms met enkellaarsjes, afhankelijk van de style die ik wil.

mei 2017

Wil je deze post nog eens lezen en meer foto’s bekijken, klik dan hier. Onderaan het blog lees je welke merken ik draag, waar het verkrijgbaar is en welke maat ik draag.

pastel pink

De eerste keer met goed weer op het strand. Het was toen nog niet zo warm als nu, dus nog lange broek aan, want dit was ’s avonds toen ik een hapje ging eten in Zandvoort. Opeens zie ik nu bij allerlei bloggers deze schommel terug, dus ik denk dat er meer mensen zijn die dit een toffe plek vonden! Een kleurrijke outfit die ik zelf heel erg leuk vind, lekker kleurrijk en zelfs een beetje kinderachtig, net als ik, haha! Het shirt is van vorig jaar, maar de blazer en jeans kun je gewoon nog shoppen. Klik op de foto of link eronder voor alle details.

mei 2017

Wil je deze post nog eens lezen en meer foto’s bekijken, klik dan hier. Onderaan het blog lees je welke merken ik draag, waar het verkrijgbaar is en welke maat ik draag.

borduur denim

Sommige trends vind ik echt heel erg leuk, maar dan ga ik -onbewust- eigelijk vanuit dat het niets voor mij is. Dan daag ik mezelf wel eens uit om het toch te proberen en ja, dan verbaas ik mezelf ook wel eens. Dat gebeurde ook met deze jeans, ik had verwacht dat deze stug zou zijn en dat de borduur net op de verkeerde plek zou zitten. Het tegendeel bleek waar, de jeans zit heerlijk en het borduur voel je ook niet zitten. Ik besloot het te combineren met een business look, casual chic zeg maar. Voor alle foto’s en details, klik op de foto of de link eronder.

mei 2017

Wil je deze post nog eens lezen en meer foto’s bekijken, klik dan hier. Onderaan het blog lees je welke merken ik draag, waar het verkrijgbaar is en welke maat ik draag.

breton & denim

Met strepen zit je altijd goed, althans dat vind ik. Ooit heb ik eens gehoord dat wanneer je geen maat 38 hebt je ook beter geen horizontale strepen kunt dragen, wat een onzin! Deze jurk vond ik meteen geweldig en draag deze dan ook erg graag. Wel is het jurkje bij mij iets te klassiek, iets te tuttig, maar wat denim al niet kan doen. Dit jasje was een twijfelgeval, ik voelde me er eerst heel breed in en nu draag ik het bijna elke dag. Het was even wennen, zullen we maar zeggen. Hoe zou jij dit combineren? Klik op de foto voor meer foto’s, ook zonder jasje.

mei 2017

Wil je deze post nog eens lezen en meer foto’s bekijken, klik dan hier. Onderaan het blog lees je welke merken ik draag, waar het verkrijgbaar is en welke maat ik draag.

faux uni streep

Eindelijk was het lekker weer en kon ik mijn off shoulder top aan. Ik ben helemaal fan van de streepjes trend, zeker die in faux uni. Wanneer je snel kijkt lijkt het effen, maar het is een licht streepje. Deze top is echt geweldig, katoen en zit zo lekker, heb het op de hete dagen ook gedragen. Dit zie je terug op mijn instagram account, volg je me daar ook?

mei 2017

Wil je deze post nog eens lezen en meer foto’s bekijken, klik dan hier. Onderaan het blog lees je welke merken ik draag, waar het verkrijgbaar is en welke maat ik draag.

bekijk hier alle outfits terug van April 2017

fashion recap: april 2017

bekijk hier alle outfits terug van Maart 2017

fashion recap: maart 2017

bekijk hier alle outfits terug van Februari 2017

Fashion recap Februari 2017

bekijk hier alle outfits terug van Januari 2017

fashion recap: januari 2017

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

3 Comments

  • Josine Wille 8 June 2017 00:47

    Dank je! Die rode blazer heb ik al een tijdje en blijft echt een favoriet. Het fotograferen gaat steeds iets beter, veel oefenen haha! xx Josine

  • Babs 7 June 2017 10:51

    Wat leuk om al die looks terug te zien! Die roze blazer vind ik echt een toppertje en ook die jurkjes! Super mooi ook qua fotografie!

  • Marijke 3 June 2017 08:39

    Allemaal hele toffe outfits! Vind het gestreepte jurkje en het spijkerjasje echt super mooi staan!

Leave a Reply