Fashion recap: juni 2017

Fashion recap: juni 2017

Alle outfits van Juni 2017 op een rijtje, welke is jouw favoriet?

De maand waarin de zomer begonnen is, Juni. En hoe! De zon scheen volop, de temperaturen gingen naar de 30º C en eigenlijk was het al volop zomer voordat de eerste zomer dag aanbrak. Vervolgens weer een dip, want ja we wonen in Nederland, maar nog steeds was het prima weer. De eerste echte zomerse looks, yes! 

te warm

Natuurlijk is het verboden om te zeuren hoe warm het wel niet is, want die zon schijnt eindelijk eens. Gelukkig werden de warme dagen ook afgewisseld met wat koelere dagen. Wat doe jij wanneer het zo ontzettend warm is? Ik doe dan dus helemaal niks, ik had er ook niet echt de energie voor. Toch vind ik het heerlijk wanneer het lekker warm wordt, lekker die summer vibes! Ik maakte daarom ook iets minder foto’s, maar ik maak het goed hoor.

trompet mouwen & bloemen

Deze look is echt een van mijn favoriete outfits wanneer het lekker weer is maar niet heel erg warm. De trompet mouwen zijn wat onhandig wanneer je aan tafel zit te eten, maar voor de rest heb ik er geen last van. Ik vind ze zo gaaf en ook de print van het blousje vind ik leuk, zo lekker tuttig. Dat combineerde ik natuurlijk met demim, om er niet als een oud omaatje uit te zien. Dit gilletje heb ik al jaren en blijft favoriet om over wijde items te dragen. Klik op de foto om te lezen waar ik alles geshopt heb.

juni 2017

Kijk hier de blog terug met meer foto’s en shopping & sizing details

zig zag zig zag

Toen de mussen van het dak vielen kwam ik erachter dat ik eigenlijk geen zomerjurkjes meer had. Hoe is het mogelijk he? Ik heb wel veel leuke jurkjes, maar die zijn wat netter en niet zo zeer geschikt voor elke dag. Ik vond dit budget jurkje en is mijn favoriet! Hier draag ik het met sandalen, maar ik draag dit jurkje ook met een spijkerjack en sneakers. Het jurkje is er ook in een andere kleurstelling, klik op de foto voor meer foto’s en de shopping link.

zig zag

Kijk hier de blog terug met meer foto’s en shopping & sizing details

festival vibes

Where’s the party at? Ik kreeg helemaal zin in een gezellig feestje door deze look. Deze tuniek vind ik zo leuk, omdat het transparant is maar niet compleet doorschijnend. Nu ben ik best preuts, maar dit vond ik zo’n leuke combinatie dat ik er gewoon voor ging. De zonneklep is ook weer zo’n item wat ik al jaren heb, gewoon voor de lol en nu de 1990’s helemaal terug zijn, kan ik ‘m weer op haha! Draag jij wel eens jeans shorts, ik ben er dol op! De tuniek kan trouwens ook heel leuk op een jeans, bekijk alle details door op de foto te klikken.

Fashion recap: juni 2017

Kijk hier de blog terug met meer foto’s en shopping & sizing details

lemonade

Wie had dat ooit gedacht, dat ik fan zou zijn van geel! En hoe! Ik heb inmiddels al een flink aantal items in mijn kast hangen in geel, maar deze draag ik wel heel graag. Ik ben sowieso dol op biker jacks, dit jasje zit echt als gegoten door de elastieken mouw inzet. Hierdoor kun je net een maatje kleiner pakken waardoor het allemaal wat kekker zit. De top is ook zo fijn, vrolijk en toch zwart én van viscose dus heerlijk luchtig. Meer foto’s en details, klik op de foto.

Fashion recap: juni 2017

Kijk hier de blog terug met meer foto’s en shopping & sizing details

sportief!

Op zo ongeveer de warmste dag van juni besloot ik om sportief te gaan doen! Nee hoor, ik sport regelmatig maar dit was een event van Glamour. Ik mocht een sport outfit uitzoeken van MS mode en er ook een paar weggeven, wat was dat leuk om te doen! Natuurlijk maakte ik ook even foto’s die dag, let niet op mijn rode bezwete hoofd haha. De meiden die de andere outfits gewonnen hadden vind je terug in mijn blog, klik op de foto om alles te bekijken.

ms mode active wear

Kijk hier de blog terug met meer foto’s en shopping & sizing details

casual corset

Als jullie me kennen dan weet je dat ik zelden oversized draag, niet omdat ik het niet leuk vind, maar omdat het me niet staat. Een simpel t-shirt kan dus heel leuk zijn maar niet bij mij, ik heb brede heupen en mijn taille is bijna 2 maten kleiner. Met een wijd shirt oog ik zelf nog wijder, als je snapt wat ik bedoel. Daarom vond ik dit shirt zó leuk, door de taillering met het corset. Wel kreeg ik van sommigen van jullie commentaar op de halslijn, maar ik ben niet iemand die daar rekening mee houd. Die V-hals of diepe hals maakt mij niet uit, soms je assets verstoppen is niks mis mee, lol.

corset

Kijk hier de blog terug met meer foto’s en shopping & sizing details

Ik ben benieuwd wat je de leukste look vond en waarom?

 

Dit hele jaar staat telkens de recap online met alle looks van de afgelopen maand. Ik vind het leuk om terug te zien hoe het weer veranderd en mijn looks dus ook. Oh, ik durf het bijna niet te zeggen maar ik zou bijna weer zin krijgen in het najaar. Ik vind dat toch eigenlijk altijd de leukste periode als het om mode draait. Dat duurt nog even en dat is helemaal niet erg, genieten we nu nog even van het lekkere weer en zomerse looks.

januari 2017

fashion recap: januari 2017

februari 2017

Fashion recap Februari 2017

maart 2017

fashion recap: maart 2017

april 2017

fashion recap: april 2017

mei 2017

fashion recap: mei 2017

 

 

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

6 Comments

 • Sharon 15 July 2017 15:15

  Tnx! Dat is een goede tip! Kom maar door met die mooie outfits

 • Josine Wille 15 July 2017 11:17

  Hi Sharon,
  Dat verschilt heel erg maar het klopt dat er vaak iets online uitverkocht is (helaas). Wanneer ik items bestel is het beschikbaar, zoals voor iedereen. In de periode van verzenden tot aan foto’s maken etc. kan het dus zijn uitverkocht. Bij sommige webshops kun je het item in je favorieten zetten, zodra het weer beschikbaar is zie je het dan meteen. Liefs, Josine

 • Sharon 12 July 2017 10:13

  Wanneer worden de artikelen door jou online gezet? Als ik wil kijken op de webshop zijn de artikelen heel vaak uitverkocht Ben er dus niet snel genoeg bij Groetjes!

 • yvonne 9 July 2017 17:56

  Ja was echt leuk he? Maar vind al je looks top! x

 • Josine Wille 9 July 2017 17:52

  Ik denk die ene look die we samen hebben geschoten ;-) was zo gezellig die dag! xx

 • yvonne 9 July 2017 16:42

  Hoe kan ik hier nou uit kiezen? Ze zijn toch allemaal top. Kiezen is niet mijn beste punt…

Leave a Reply