fashion recap: augustus 2017

fashion recap: augustus 2017

Welke looks stonden online tijdens de warmste maand van het jaar, de fashion recap van Augustus 2017

De warmste maand zou het moeten zijn, maar was het niet. De zomer heeft ons een beetje in de steek gelaten dit jaar, maar eigenlijk heb ik het niet zo ervaren. Al met al zaten er prachtige dagen tussen. Voor de echte zon ging ik op vakantie naar zuid Frankrijk in Juli en in Augustus naar Sicilië, Italië.

Tijdens de zomerdagen wilde ik het iets rustiger aan doen en besloot dus geen echte looks te maken, maar te shooten wat ik daadwerkelijk droeg die dag. Ik hou van mode en vind me elke dag aankleden een feestje. Wanneer het bloedheet is vind ik de uitdaging toch iets minder leuk. Juist om deze reden besloot ik jullie te laten zien wat ik echt dagelijks draag en droeg.

beach vibes

Wat is de Atlantische Oceaan toch prachtig. Eerder dit jaar ging ik een weekje naar Frankrijk. Het was niet elke dag mooi weer, maar op deze dag wel en gingen we naar het strand. Dit droeg ik over mijn bikini. Beach hair, don’t care is deze look. Voor alle foto’s en details klik je op de foto of op de link eronder. recap august 2017

  • Kijk hier de blog terug met meer foto’s en shopping & sizing details

marilyn

Toch wel het meest vrouwelijke jurkje wat ik gekocht heb deze zomer, is dit witte uitlopende jurkje. De cold shoulder is niet helemaal mijn ding maar bij deze jurk vond ik het erg leuk. Dit droeg ik tijdens gezellige diners in zuid Frankrijk en tijdens mijn vakantie in Sicilie. Om alle foto’s te bekijken en de jurk te shoppen, klik dan op de foto of de link eronder.

recap august 2017

  • Kijk hier de blog terug met meer foto’s en shopping & sizing details

polkadot

De warmste dag van de vakantie en wij waren in het prachtige Taormina. Ik was te druk bezig met genieten dus veel foto’s heb ik niet gemaakt. Wat ik wel ‘even snel’ deed toen we aan het uitrusten waren, is foto’s van mijn outfit. De hele week wilde ik het jurkje al aan, maar vond mijn armen steeds zo dik. Op deze dag besloot ik het maar gewoon te doen met die armen en heb me heel de dag geweldig gevoeld! Soms moet je het gewoon doen. Deze look is dus geheel spontaan geschoten. Klik op de foto of de link voor meer details.

recap august

  • Kijk hier de blog terug met meer foto’s en shopping & sizing details

romance in Palermo

Wat een prachtige stad is Palermo, Sicilië. Ik heb er zo van genoten en ook hier zou ik geen speciale looks doen. Toch, toen we langs dit gebouw liepen midden op de dag besloot ik deze foto’s te maken. Het was die dag daadwerkelijk mijn outfit en het zat ook nog eens heerlijk. Waarom en waar ik dit shopte lees je in mijn blog. Klik op de foto of de link eronder om alles terug te lezen en zien.

recap august

  • Kijk hier de blog terug met meer foto’s en shopping & sizing details

Mocht je de looks van voorgaande maanden willen bekijken, dan kun je ze hieronder vinden. Alle looks van 2017 vind je hier per maand samengevat. Het is leuk om te zien hoe de seizoenen veranderen en dus ook de kleding.

juli 2017

fashion recap: Juli 2017

juni 2017

Fashion recap: juni 2017

 

mei 2017

fashion recap: mei 2017

april 2017

fashion recap: april 2017

maart 2017

fashion recap: maart 2017

februari 2017

Fashion recap Februari 2017

januari 2017

fashion recap: januari 2017

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

1 Comment

  • MARIJKE 12 September 2017 09:47

    Ik kan niet kiezen.. Ik vind je outfits echt zo tof! Allemaal zo anders en toch past het echt bij je stijl. Love it!

Leave a Reply