drinks at the pool

drinks at the pool

Tijdens vakantie doe je aan drinks at the pool in stijl, heerlijk in de Franse zon. Proost!

Lekker luxe, daar is het vakantie voor toch? Ik vind het heerlijk om aan het zwembad te liggen, te relaxen en te zippen aan mijn colaatje zero. Eigenlijk cocktails hė, maar die drink ik nu eenmaal niet! Wanneer ik even ga lopen, of het nu hier is of bij een hotel, zelfs aan het strand, dan trek ik iets aan. Bijpassend bij mijn nieuwe badpak vond ik deze zwarte tuniek.


pool pool


Om eerlijk te zijn vond ik zulk tuniekjes altijd iets voor oude vrouwen in Benidorm maar ook ik word ouder, haha. De lage V-hals maakt het super sexy en dus zeer geschikt over zwemkleding, dan zie je daar tenminste nog iets van terug. De uitlopende mouwtjes zijn zo tuttig dat ik ze geweldig vind en helemaal nu. Ook de lengte is perfect, het is eigenlijk een mini jurkje en voor beach vibes vind ik dat wel zo leuk. Het touwtje in de taille zorgt ervoor dat je het kunt tailleren, wat ik zelf wel erg mooi vind.

“why limit happy to an hour? – cheers!”

Het jurkje is gemaakt van viscose tricot en draagt dus heel comfortabel en niet te warm. Oké, de kleur zwart misschien wel wat maar het is ook verkrijgbaar in blauw en wit, maar ik vond dit nu eenmaal leuker staan bij mijn badpak. Ik ben van het matchen hè? Eronder draag ik mijn nieuwe badpak, alle foto’s hiervan lees je terug in mijn vorige blog, klik hier. De tuniek heb ik ook gedragen met een hemdje eronder op shorts, lekker zomers. De tuniek draag ik in maat 44/46 want uit de recensies las ik dat het ruim valt en dat klopt zeker. Mocht je dit willen bestellen, je vind de link onderaan de pagina en ik raad aan de kleinere maat te kiezen.


pool pool

pool


Vorig jaar vertelde ik al dat ik graag schoenen koop op de markt in Frankrijk. In Nederland koop ik ze daar echt nooit. Op de één of andere manier heeft die meneer gewoon altijd leuke zomer schoenen. Ook dit jaar moest ik er weer langs en shopte ik deze zwarte sandalen voor een prikkie. Ik vind ze zo leuk en past perfect bij mijn zomerse look, al draag ik nu ik terug ben ook met jeans hoor. Draag jij sieraden wanneer je in de zon ligt? Ik eigenlijk niet, ik draag alleen oorbellen en armbandjes, maar deze ketting vond ik gewoon mooi staan. Toen de zon weer ging schijnen is deze weer in mijn sierradenbakje verdwenen hoor. Wel vind ik dat sierraden je look helemaal af kan maken, zeker bij zwarte outfits.

 

tuniek & badpak c/o Bonprix
schoenen markt in Frankrijk
ketting boetiek in Glasgow

 

Dit is het badpak wat ik eronder draag:

gingham badpak

 

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

13 Comments

 • Josine Wille 9 August 2017 14:51

  He Tiffany, jij hebt de loting gewonnen. Gefeliciteerd! Stuur me een mail met je adres en dan komt deze naar je toe: josine@thebiggerblog.com
  Liefs Josine

 • Elma 29 July 2017 08:53

  Wat een te gek badpak! Ik zou hem best willen hebben! Ik heb sins dit jaar mezelf geaccepteerd waar ik hard aan gewerkt heb en zwemmen was altijd een no go voor mij! Vorige week ben ik met mijn dochter gaan zwemmen en ik voelde mij heerlijk bevrijd in badpak! Wat heb ik mezelf al die jaren ontnomen? Het badpad wat ik heb ik zeker aan vervanging toe, deze die jij hebt zou mij prachtig staan! Ik weet het zeker

 • Whitney 29 July 2017 00:40

  Classy&sexy! Jaloers! Ik wil ook

 • Sandra 28 July 2017 20:58

  Wauw mooi hoor, doe heel graag mee voor het te winnen badpak. Wat ontzettend leuk van bonprix.

 • Roos 28 July 2017 20:01

  Wauw wat ontzettend gaaf lekker vrouwelijk en niet te braaf, geweldige shoot en wat zie je er ontzettend mooi uit

 • sammie 28 July 2017 16:35

  Ben gelijk nog even naar je badpak post gaan kijken. Staat je erg mooi, schitterende foto’s ook, vooral die close up in het zwembad waar je in de camera kijkt, prachtige foto.
  Deze bovenstaande ook trouwens haha. Leuke combi met je badpak dat tuniek, snap wel dat je voor zwart bent gegaan, staat erg mooi zo.

 • Femke 28 July 2017 15:13

  Heel mooi X

 • Ellen 28 July 2017 15:07

  Super outfit! Ik doe ook graag mee voor het prachtige badpak!

 • Josine Wille 28 July 2017 13:33

  Dank je Tiffany! Leuk dat je meedoet :-)

 • Tiffany 28 July 2017 13:24

  Staat super!!! ♥️ De badpak ben zo stom geweest om het terug te sturen… Need it in my life

 • Josine Wille 28 July 2017 11:56

  Ha dat heb ik serieus nog nooit gehoord (want dat ben ik niet hoor) kwestie van goed licht, je goed voelen en heeeeel veel foto’s maken hihi! Dankjewel Anne-Marie xx

 • Anne-Marie 28 July 2017 03:40

  Wat ben je toch ontzettend fotogeniek. Prachtige combi, staat je goed!

 • Hanneke 27 July 2017 09:37

  WOW‼️ Dit staat super leuk en mooie foto’s zeg…. I love it…

Leave a Reply