Draag kleur dit najaar

Draag kleur dit najaar

Draag kleur dit najaar met deze warme tinten rose, gecombineerd met denim blauw. Deze stoere outfit is toch heel vrouwelijk.

In de outfit vandaag laat ik je zien dat wanneer de dagen langer en donkerder worden, je outfit het juist kan opvrolijken door kleur te dragen. Breng het zonnetje in huis met deze warme rose tinten, heel mooi bij jeans. Deze outfit heeft alles wat je nodig hebt dit najaar, kijk maar naar de check list:

√ basis blazer in een hoge tricot kwaliteit met een comfortabele pasvorm
√ katoenen geruite blouse met stoere drukknoopjes
√ gewassen skinny jeans

Draag kleur dit najaar

Draag kleur dit najaar
preppy in pink

Draag kleur dit najaar

Draag kleur dit najaar

Draag kleur dit najaar

De blazer is van een zware tricot en heeft een mooie gestructureerde stof. De gevoerde blazer draagt heerlijk, hier draag ik maat 48. De geruite blouse kan niet ontbreken, dat is de trend van dit najaar. De blouse heeft geen stretch en valt erg klein, zeker bij mijn brede heupen. Ik draag hier een maat 50. De jeans zijn van een vorige collectie, een skinny jeans met een omslag. Ik heb deze korter gemaakt en smaller omgeslagen voor een meer casual look. Door bij deze outfit een statement ketting te dragen en een paar killer heels wordt de outfit een stuk vrouwelijker.

some color in fall

some color in fall
photo credits: fabandluxury.com

some color in fall

Voor prijzen en meer informatie klik op de links hieronder:

outfit is van MS Mode c/o: blazer, blouse, jeans
ketting Shoeby | pumps oud

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

4 Comments

 • admin 14 October 2015 07:22

  Dankjewel Ilona!

 • admin 14 October 2015 07:22

  Wat leuk Mirjam! Klopt, ik pas meestal de items door in dat filiaal. Dankjewel en leuk je hier weer tegen te komen :-)

 • Mirjam 13 October 2015 20:37

  Ben je gaan volgen vanwege dit geruite blouse. De avond dat deze aan het passen was bij de MS Mode was ik ook aanwezig in de winkel. Hoorde je tegen de verkoopster zeggen dat je een blog had!(die ik erg leuk vind) Vond je stijl erg leuk. Heb die avond zelf deze blazer in blauw gekocht en de blouse met een blauwe ruit! Die roze blazer staat jouw erg goed!

 • Ilona 13 October 2015 09:08

  Staat je geweldig! Hele mooie outfit :)

Leave a Reply