doorstart voor Miss Etam en Promiss

doorstart voor Miss Etam en Promiss

doorstart voor Miss Etam en PromissGisteren klonk er weer eens goed nieuws in mode land: de doorstart voor Miss Etam en Promiss is bekend gemaakt.

Dat waar we allemaal op hoopten is gelukt, de doorstart van de Etam Groep. De curatoren hebben besloten samen met investeerders dat het bedrijf blijft bestaan. Hoe, wat en met welke werknemers is nog onbekend.

In mijn eerdere blog kon je lezen dat de winkels Miss Etam en Promiss onder één bedrijf vallen. Dit bedrijf werd 21 april failliet verklaard en we hoopten allemaal op een doorstart. We kennen allemaal de winkels wel, ze zijn tenslotte overal in Nederland te vinden. Veel dames baalden ontzettend jammer dat hun favoriete winkel er straks misschien niet meer zou zijn.

[showad block=13]

Zowel Miss Etam als Promiss zijn echte Nederlandse mode merken. Ze verkopen tot maat 48 in de reguliere collecties, maar hebben ook een plus size collectie. Daarnaast bieden ze nog veel meer aan, neem eens een kijkje, want de winkels zijn gewoon open!

[dropcap size=small]tip[/dropcap] dit zijn nou echt van die winkels waar je naar binnen moet lopen en moet rondneuzen! Kijk verder dan het maatlabeltje, gewoon even passen.336x280 gratis shoppen

theBiggerBlog.com uses affiliates | image: brandaid.nl/miss-etam-identity/
Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

1 Comment

  • Debbie 5 May 2015 00:00

    Ik ben ook blij dat ze blijven bestaan. Nu toch wat vaker daar gaan shoppen!

Leave a Reply