de trends van dit najaar, allemaal in één

de trends van dit najaar, allemaal in één

De trends van dit najaar, allemaal in één kledingstuk: de kleur olijf groen en een dierenprint, namelijk zebra

Misschien heb je mijn blog op de website van Belloya al gelezen? Hier vertelde ik over het transitie seizoen, die dagen tussen de zomer en herfst waar je even niet meer weet wat je aan moet. Je kijkt naar buiten en het ziet er uit als herfst, maar dan blijkt toch dat dikke vest te warm te zijn. Zo is het de afgelopen dagen ook geweest. Dit is de perfecte transitie jurk, comfortabel, luchtig en toch helemaal van dit seizoen!


belloya

trendkleur: olijf groen


Wist je dat zwangere vrouwen een hogere gemiddelde lichaamstemperatuur hebben? Dat komt omdat er een stuk meer bloed door het lichaam stroomt, vanwege de klein in de buik. Ik merk dat enorm, heb het snel warm en hou alleen nog van luchtige kleding. Deze jurk is gemaakt van viscose en dat is zo’n fijne stof. Het is dun, luchtig en ademt heel erg goed, het draagt als het ware als katoen alleen valt het net wat eleganter. De jurk is er overigens ook in de andere kleuren, onderaan vind je de shop link.

lees ook: dit zijn de trendkleuren van herfst/winter 2018

De jurk die ik draag is maat 3, normaal draag ik maat 46 van boven en maat 48 van onder. Deze jurk past perfect, mede door de pasvorm. Het is een overslag jurk, waardoor je de taille zelf kunt verstellen. Zo kan ik deze iets hoger dragen, boven de taille en boven mijn baby bump. De overslag (en onderslag) van de jurk zijn lekker breed, dus bij een briesje sta je niet direct in je ondergoed. Ik draag hier trouwens altijd een wielrenbroekje onder, tegen het schuren van de benen. Dat is ook wat aangenamer in deze tijd van het jaar. De laarsjes zijn al oudjes, maar nog steeds geweldig, vind je niet? Mooi goud is niet lelijk!

jurk c/o Belloya
laarsjes H&M
ring markt in Frankrijk
horloge c/o VioletHamden

 

banner

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply