de perfecte mascara

de perfecte mascara

Per toeval ontdekte ik de perfecte mascara

Zo merktrouw als ik ben, lijkt het dan toch dat ik geswitcht ben voor een andere mascara? Al jaren gebruik ik Maybelline, daar zweer ik bij. Een fijn kwastje en met name een fijn product. Korrelt niet, brengt mooi aan. Ik heb de afgelopen twee jaar af en toe een ander merk geprobeerd, maar toch kon er niks echt tippen. Begin dit jaar was er een goede actie en gunde ik mezelf een chique mascara, eentje van YSL. Prachtig! Alleen heel snel op. Jammer, maar weer terug naar mijn vertrouwde Maybelline. Tot ik gevraagd werd iemand op te maken voor een festival en haar mascara gebruikte..


de perfecte mascara

de perfecte mascara


Ik vond het maar niks, zo’n dun kwastje die alle kanten op wiebelt als je de mascara opent. Ze gaf me een gloednieuwe, dus die bracht natuurlijk prima aan. Sceptisch bleef ik, want alle mascara’s die nieuw zijn zouden wel fijn aanbrengen. Wel vond ik het makkelijker aanbrengen, want mascara bij iemand anders opdoen is soms lastig, zeker met een dikkere roller. Ik besloot de mascara ook te kopen, voor wanneer ik weer visagie zou doen. Mijn eigen mascara was op en ik besloot deze maar even te gebruiken.

Bij mezelf aanbrengen is uiteraard een stuk makkelijker, maar ging ook heel soepel. Vaak moet ik aan een nieuwe mascara roller even wennen, maar niet bij deze. Het ging meteen goed. Mijn wimpers stonden kaarsrecht omhoog, wat fijn. Ik ben geen fan van de wimperkruller, maar dit was toch wel mooi. Wat me verbaasde is dat de haartjes echt goed uit elkaar bleven, ondanks de roller niet echt duidelijke borsteltjes heeft. De kleur is mooi zwart en ook deze korrelt niet. Zou ik dan toch om zijn?


de perfecte mascarade perfecte mascara


Ja! Soms wanneer ik foto’s maak voor mijn blog gebruik ik enkele losse nepwimpers voor een mooiere oogopslag, maar sinds ik deze mascara gebruik doe ik dat niet meer. Het is eigenlijk niet echt nodig. Het is echt bizar. Ik had niet verwacht zo’n groot verschil te zullen merken aangezien de voorgaande mascara’s allemaal hetzelfde werkten. Wat is jouw lievelings mascara?

shop hier l’Oreal Telescopic mascara 

 

later testte ik ook de l’Oreal Telesopic Deep Black, lees mijn review hier:

l’Oreal Telescopic mascara extra black [REVIEW]

 

 

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

4 Comments

 • Josine Wille 16 February 2017 23:04

  Ja, zou je ook eens moeten proberen! xx

 • Hanneke 16 February 2017 08:59

  De mascara ziet er idd heel mooi uit‼️

 • theBiggerBlog – Josine 27 October 2016 20:38

  Dus jij had deze al? Welke gebruik je nu vraag ik me af? Haha, nou gewoon weer gebruiken dus Mylou!

 • Mylou 27 October 2016 18:14

  Wauw! Ik krijg hier even een super nostalgie-momentje van. Ik zweerde jaren geleden bij deze mascara en ik vraag me nu heel erg af waarom ik ‘m niet meer gebruik. Als mijn huidige mascara op is neem ik deze zeker weer mee in mijn overweging.

Leave a Reply