De juiste BH

Er goed uitzien begint bij je ondergoed! Nu heb ik het niet over lingerie waardoor je je mooier voelt, nee ik heb het over de correcte pasvorm: de juiste BH.

Teveel vrouwen dragen een verkeerde beha. Met name vollere vrouwen of vrouwen die veel gewicht zijn verloren of juist zijn aangekomen. Een beha is niet iets wat je aan moet, het is echt ter ondersteuning, welke maat je ook hebt. Dus geen lapje stof die je elke dag om je borsten hangt omdat je zo bent opgevoed.. En de broekjes, bijpassend of niet, moeten netjes zitten en comfortabel. Let op de volgende punten bij het shoppen:

♥ een BH moet comfortabel zitten en niet snijden in de huid
♥ de borsten moet geheel in de BH vallen en niet uitpuilen
♥ met de juiste BH lijk je een stuk slanker, je taille komt er beter door uit en je lichaam krijgt meer vorm
♥ wellicht de belangrijkste tip: de BH die je al jaren draagt kan misschien niet de juiste zijn! Sta open voor verandering
♥ laat je adviseren door een verkoopster, zij ziet de hele dag borsten en BH’s. Zij ziet meteen wat er goed of mis is. Ze kan je helpen met een juiste BH te vinden, maar ook met de juiste maat.

Doe de test

 

Wist je dat ruim 70% van de Nederlandse dames de verkeerde BH maat draagt? Volgens het TNS Nipo

Borsten die niet goed ondersteund worden, verliezen makkelijker hun vorm en stevigheid. Het dragen van een verkeerde behamaat kan bovendien lichamelijke klachten met zich meebrengen zoals irritatie en schouder- en rugklachten. En bij het sporten is goede ondersteuning extra belangrijk.

 

Afbeelding: upbra.com, numwan.com | Bron: thebiggerblog.com, TNS Nipo, upbra.com 
Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

1 Comment

  • hanneke 19 August 2014 08:33

    Wat ziet het er weer verzorgd en leuk uit!!!Goede informative!!!!

    Super…..

Leave a Reply