Curvy Corner Market in Keulen

Curvy Corner Market in Keulen

Zie ik je deze zaterdag op de Curvy Corner Market in Keulen? Lekker shoppen

Deze zaterdag kun je allerlei Duitse (plus size) bloggers ontmoeten en hun kleding shoppen. Naast deze Duitse dames vind je mij hier ook met een boel kleding. Ik reis er heen samen met Nicole van Curvy King die daar haar t-shirts en gloednieuwe mutsen verkoopt. Hier zie je de verschillende Curvy King t-shirts.

Curvy Corner Market in Keulen

Wat ga ik verkopen? 

Bijvoorbeeld deze prachtige zwarte laarzen, tot over de knie in speciale breedte maat.Of ga je meer voor een voorjaardslook? Dan shop je bijvoorbeeld dit nepleren jasje in licht taupe, eventueel samen met de katoenen peplum top. Voor een avondje uit shop je deze nepleren peplum top, gaaf! Allemaal te shoppen op de Curvy Corner Market in Keulen!

Curvy Corner Market in Keulen

Er is nog meer, veel meer maar ik kan niet alles laten zien helaas, bij gebrek aan foto’s. Wat dacht je van deze warme lichtblauwe jas, heerlijk zacht en perfect voor dit weer. Heb je een bruiloft of feest binnenkort, dan zal deze jurk en jasje een goede outfit zijn. ‘s Zomers maar ook te combineren voor het voorjaar is deze scuba rok met bloemenprint.

Curvy Corner Market in Keulen

Zie ik je as Zaterdag? 

[showad block=11]

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply